Read the Official Description

Bachelor i Market and Management Anthropology (HA) De færdigheder og kompetencer, som du opnår i dette program, er dem, at organisationer og virksomheder er på udkig efter blandt højtuddannede fagfolk og ledere, og i stigende grad vil være. Du vil lære, hvordan markederne opstår og forandring, sammen med folks værdier og daglige behov, i sammenvævning af lokale kultur med globale strømninger og strukturer. Din forståelse af kultur og økonomi og dine færdigheder i forskning metode og projektledelse vil gøre dig i stand til at skabe værdi for virksomheder og offentlige organisationer, som de kommer ind, opererer på og innovere for de globale markeder i fremtiden.

Du vil få en global tankegang, en forståelse af folks kulturelle værdier og behov, udfordringer og ønsker deres hverdag, evnen til at indsamle oplysninger fra både historier og statistiske chartre, stærke kompetencer i at kommunikere analyser for et bredt publikum, og evnen til at operere på tværs af forskellige kulturer på at løse problemer og se muligheder.

Programmet bruger markeder og virksomheder som primære steder for den videnskabelige undersøgelse af sociale og økonomiske liv; af de igangværende ændringer i folks levevis og eksistentielle bekymringer. Du vil opgradere som en person med erfaring i at udføre uafhængig forskning, præget af både akademisk stringens og business relevans, under forskellige kulturelle forhold.

Karriere muligheder


En bachelor i Market and Management Antropologi giver karrieremuligheder både i den private sektor, NGO'er, internationale organisationer, statslige organer og andre offentlige organisationer, inden Danmark såvel som i udlandet. Fx:

  • Chief Cultural Officer
  • Market Forsker & Innovation Facilitator
  • organisationskonsulent
  • Udvikling Program Analyst

Efter eksamen kan du søge yderligere faglige specialisering ved at indtaste en kandidatuddannelse program inden samfundsvidenskab eller erhvervsøkonomi. På Syddansk Universitet Danmark kan du direkte indtaste kandidatuddannelser af cand. soc / MSc i Cultural Sociology, cand. soc / MSc i International Security and Law, eller cand. merc / MSc i Economics and Business Administration. Grader inden for andre områder af samfundsvidenskab eller forretning kan forfølges på universiteter i Danmark eller i udlandet.

adgangskrav


Den Bachelor of Science - Market and Management Anthropology (optagelse områdenummer 17430) kræver gymnasium Leaving Certificate eller tilsvarende udenlandsk adgangsgivende eksamen.

Desuden skal du opfylde følgende adgangskrav:

  • Matematik - dansk B-niveau
  • Historie, Idéhistorie, Contemporary Historie eller samfundsfag - dansk B-niveau
  • Engelsk - dansk B-niveau (engelsk krav)

Kravene adgangskrav kan ikke fraviges.

Program taught in:
Engelsk

See 11 more programs offered by University of Southern Denmark »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
6 semestre
Fuldtid
Price
- Gratis for EU / EØS-studerende. Prisen for ikke-EU / EØS studerende per år: 6500 EUR
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date