Read the Official Description

Marketing og Media Art er et nyt fælles studieprogram foregår på engelsk, sammen med International University College Bulgarien (herefter - IUC). Formålet med fælles uddannelse i Marketing og Media Art (I det følgende - fælles program, studieprogram) er at uddanne kreative og innovative specialister, der opfylder kravene i det dynamiske og globale arbejdsmarked og skabe kommunikation industri og markedsføring fagfolk, der er i stand til praktisk realisere deres egen kunst, medier og forretningsmæssige projekter, eller projekter, der er blevet udarbejdet af andre, ved at arbejde både individuelt og i et team.

I den nyligt udstyret audiovisuelle studie, vil en gruppe studerende være i stand til at skabe medieprodukter ved at udføre en bred vifte af funktioner på samme tid, ved at dele funktioner med hinanden og anvende deres viden fra undervisere under teoretiske foredrag.

Den audiovisuelle Studiet kan bruges på samme tid ved: 3 video operatører, video installatør ved kontrollerne, lyd operatør, lysdesigner, video instruktør, manuskriptforfatter, atelier kunstner og 2-3 make-up artister. Dette er kun én gruppe af projektet. Det tekniske grundlag for det kreative værksted vil gøre det muligt at gennemføre projekter i mindst 4 retninger - tv-produktion filme, salgsfremmende produktion filme, produktion af foto og audio produkter.

KOMPETENCER

  • Du vil få viden i medierne kommunikation og æstetiske former, og vil være i stand til at analysere og vurdere dem
  • Du vil få en forståelse af virksomheder, markedsøkonomi, markedsføring viden og professionel etik
  • Du vil forbedre brugen af ​​fremmedsprog i faglige aktiviteter
  • Du vil være i stand til at udføre en forskning og anvende sine resultater
  • Du vil være i stand til at skabe, styre - plan, organisere og udføre projektaktiviteter i kommunikation og kreative industrier
  • Du vil være i stand til korrekt at anvende teknik, teknologi og sikkerhedsstandarder i medieindustrien
  • Du vil være i stand til at udvikle og præsentere konceptet medier individuelt eller i et team-projekter, og designe sine kommunikationsaktiviteter objekter, og også få andre nødvendige faglige kompetencer.

Praksis

Studerende vil være i stand til at udføre deres praktiske arbejde i markedsføring og public relations afdelinger af organisationer i Litauen, Bulgarien eller et hvilket som helst andet EU-land, samt i virksomheder og organisationer inden for medier, kommunikation og kreative industrier.

Internationale eksamensbeviser

IUC har erfaring i udarbejdelsen af ​​højt kvalificerede specialister sammen med den højere uddannelsesinstitution i Storbritannien (Cardiff Metropolitan University), Saint Etienne business school i Frankrig (Ecole Supérieure de Commerce de Saint-Etienne), og med Stenden University i Holland. Sammen med disse partnere, IUC udsteder dobbelte eksamensbeviser inden for turisme, international business, business informationssystemer, forretning og forvaltning.

Karriere

Ved at udfylde det fælles uddannelse i Marketing og Media Art , Vil kandidater være i stand til at arbejde som salg, markedsføring og public relations-specialister, der planlægger, forbereder, koordinere og gennemføre informationsformidling programmer med henblik på at fremme organisationer, produkter og tjenester, såvel som repræsenterer virksomheder, der sælger forskellige tekniske, industrielle, medicinske , farmaceutiske og ITR produkter og tjenester. Fælles program kandidater vil være parat til at engagere sig i medier kunst praksis og iværksætte og styre kreative multimedie-projekter.

Fælles program kandidater kan tilmelde sig en kandidatuddannelse ved at udfylde yderligere undersøgelser og opfylder kravene i et passende universitet. Kommende postgraduate uddannelser i Litauen - Marketing og Business Management i Vilnius University (en kandidatgrad i marketing tildeles), Marketing og International Commerce i Vytautas Magnus University (en kandidatgrad i marketing tildeles), Marketing i Klaipeda University (en kandidatgrad i marketing ydes).

Program taught in:
Engelsk

See 4 more programs offered by International School of Law and Business »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Price
2,800 EUR
om året, for studerende fra EU, SNG og Georgien. For ikke EU, SNG og georgiske studerende: 3500 €.
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date