Bachelor i Marketing

International University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i Marketing

International University

Bachelor i Marketing

Fakultetet for Internationale Økonomiske Forbindelser og Management blev oprettet i 2006. I øjeblikket er der 759 fuldtidsansatte kursus studerende og 2.400 korrespondance kursus studerende på fakultetet.

Fakultetet har tre afdelinger:

  • Institut for Logistik
  • Institut for Økonomi og Ledelse
  • Institut for International Økonomi og Finans

Fakultetet for Internationale Økonomiske Forbindelser og Ledelse er meget populær blandt school-dimittender fra Belarus og fra lande i nærheden. Dens velafbalancerede og grundigt designet undervisningen, pensum og kurser leveret af højt kvalificerede akademiske personale føje til det positive billede af universitetet.

Major

markedsføring

Specialisering

  • Industrial Marketing
  • Markedsføring i turismen
  • Promotion & reklame

Kvalifikation

Marketing Specialist / Økonom

Det faglige personale på fakultetet omfatter 56 lærere og eksperter i international økonomi og ledelse, der er på forkant med akademisk forskning anvender up-to-date metoder, avancerede teknikker og den bedste praksis i undervisningen. Udenlandske specialister deltager i undervisningen så godt.

De studerendes forskningsaktivitet er støttet af en lang række videnskabelige selskaber og studiekredse, der forener de studerende i henhold til deres faglige interesser: informationsteknologi og jura, penge-og kreditpolitik i Republikken Belarus, kreativitet i ledelse, budgetmæssige finansiering som et af de vigtigste anti-krise politik for regeringen, osv. Studerende klubber og interessegrupper er også forenet af kreative aktiviteter: litteratur klub, comedy club, frivillig gruppe, dansegruppe, fakultetets avis gruppe osv.

Fakultetets kandidater, der opnår en omfattende viden og kompetence i deres faglige områder er særdeles konkurrencedygtige på arbejdsmarkedet og er i stor efterspørgsel både i Republikken Belarus og i udlandet. Fakultetets kandidater er ansat i de store nationale selskaber, offentlige institutioner, ministerier, faglige organisationer og finansielle institutioner. De leverer forelæsninger på de videregående uddannelser, de er i spidsen for store private selskaber, virksomheder og organisationer, de er førende marketing specialister, ledere, økonomer og revisorer.

Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
Deltid
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Hviderusland - Minsk, Minsk Region
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Hviderusland - Minsk, Minsk Region
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen