Bachelor i marketing

Effat University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i marketing

Effat University

"Visionen for marketing program er at fastholde og styrke sin position som en førende fakultet inden for marketing i Kongeriget Saudi-Arabien."

Mission

"Missionen for marketing program er at tilbyde en uddannelse i marketing som opfylder høje kvalitetsstandarder for kandidater, der er relevante for den saudiske erhvervsklima og giver de studerende med den nødvendige viden, færdigheder, holdninger og etiske orientering til at bidrage og spille meningsfulde roller i Saudi samfund. "

Oversigt

Den Bachelor of Science i Marketing (B.Sc. i Marketing) grad giver en grundig undersøgelse af markedsføring. Marketing er rygraden i alle virksomheder som et mål for enhver virksomhed er at tjene profit, og dette kan kun være muligt ved kundetilfredshed (interne og eksterne), som er den kernekompetence enhver marketingmedarbejder. Markedsføringen program på College of Business, er Effat University udviklet under hensyntagen markedsføring tendenser, etik og moral principper i Mellemøsten i almindelighed og Saudi-Arabien i særdeleshed. Markedsføringen Programmet fokuserer på sammenhængen mellem organisationer og deres kunder. Det vil hjælpe studerende til at udvikle en større forståelse af, hvordan man producerer overbevisende kommunikation, og det giver et bredere perspektiv om aspekter af marketing kommunikation. Nogle af de kurser, der udbydes i marketing program give de studerende mulighed for at arbejde på virkelige projekter og situationer i samarbejde med lokale og internationale virksomheder samt Ministeriet for Labor service læring initiativ.

Karrieremuligheder

Markedsføringen program på College of Business, Effat Universitet nyder position at være blandt de meget vellykkede programmer i form af kandidaternes beskæftigelsesmuligheder som næsten 94% af de færdiguddannede er beskæftiget i deres specialisering i forskellige lokale og internationale organisationer i Saudi-Arabien, uanset deres nationaliteter. Studerende dimitteret fra B.Sc i markedsføring vil være tilstrækkeligt forberedt på at tage en bred vifte af stillinger, herunder (ikke begrænset til):

  • Marketing Manager / Executive / Assistant
  • Sales Manager / Executive / Assistant
  • Advertising manager / Executive / Assistant
  • PR manager / Executive / Assistant
  • Media planlægning Manager / Executive / Assistant
  • Strategisk planlægning Manager / Executive / Assistant
  • Kandidatstudier i MKT og beslægtede områder.
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Saudi-Arabien - Jeddah, Makkah Province
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Saudi-Arabien - Jeddah, Makkah Province
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen