Read the Official Description

FOKUS

Marketing er en organisatorisk funktion og et sæt af processer til at skabe, kommunikere og levere værdi til kunderne, og til styring af kunderelationer på måder, der gavner organisationen og dens interessenter. Marketing spiller en vigtig rolle i samfundet ved at sikre produkter og tjenester er tilgængelige i form og pris, der er acceptabel for forbrugerne. Marketing er også vigtigt at branchen siden markedsføring bidrager direkte til at nå forretningsmæssige mål for vækst og indtjening.

Student Learning / Engagement / Undervisning

Marketing kurser er designet til både jorden studerende i de nuværende teorier og give dem aktiv praksis med at anvende begreber.

Alle Marketing majors få værdifuld første hånd erfaring ofte arbejder med klienter, som de designer marketing kampagner i mange af marketing klasser.

Denne integration af teori og praksis forbereder de studerende til de karrieremuligheder forude og giver dem en engagerende oplevelse, som de arbejder tæt sammen med marketing fakultet.

Typiske Karriere for Marketing Majors

Mere end 30% af hele den civile arbejdsstyrke udfører marketingaktiviteter. Markedsføring giver store karrieremuligheder inden for områder som professionel salg, marketing forskning, reklame, detailhandel køb, distribution management, product management, produktudvikling og engroshandel. Flere direktører såsom Lee Iacocca (Chrysler) og John Akers (IBM) kommer fra salg og marketing baggrunde end fra alle andre områder.

Da den globale markedsplads bliver mere udfordrende, virksomheder over hele verden og i alle størrelser nødt til at blive bedre marketingfolk. Således marketing job er rigelige og tilbyder mulighed for at tjene en givende indkomst.

Hvor vores studerende går

Drury University marketing kandidater er begyndt deres karriere på virksomheder som Clorox, Shoppers Advantage, Edward Jones International, Prime Trucking, Farmers Insurance, og Cerner International. Nogle marketing kandidater beslutter at forfølge studier på top skoler, såsom Washington University, University of West Virginia, St. Louis University og University of South Carolina.

Kursus Krav

Studerende at forfølge bachelor of Business Administration grad (BBA) med en større i markedsføringen skal udfylde følgende kursus krav: centrale krav 39-43 timer * BBA Tool Kurser 25 timer BBA Core Kurser 21 timer Marketing Major Kurser 33 timer Valgfag 2- 6 timer

Total BBA timer: 124-128 timer

* Drury CORE timer er reduceret fra 45 til 59 til 39-43, da kredit timer (6-7) er inkluderet i de BBA Tool Kurser timer.

BBA Tool Kurser:

Alle studerende at forfølge en BBA grad med en større i markedsføringen skal udfylde følgende værktøj kurser:

 • Principper for Regnskab
 • Regnskab for Ledelse
 • Grundlæggende Økonomisk teori
 • Introduktion til Statistik
 • Forretningsservice Fonde
 • Computer sprogfærdighed eksamen
 • Organizational Behavior
 • Analytiske fremgangsmåder
 • Management Information Systems

BBA Core Kurser:

Alle studerende at forfølge en BBA grad med en større i markedsføringen skal udfylde følgende centrale kurser:

 • Corporate finance
 • Studere i udlandet
 • Ledelse og Organisationer
 • Business Law & Ethics
 • Forretning Simulation Workshop
 • Strategic Management
 • Professionel virksomhed Experience
 • markedsføring

Marketing Major Kurser: Studerende tjener en BBA grad med en større i markedsføring også skal udfylde følgende kurser for større:

 • Pris Teori
 • marketing forskning

Vælg tre af følgende:

 • Professionel Selling og præsentation
 • Principper for reklame
 • Produktudvikling og Brand Strategy
 • Forbrugeradfærd

Fakultetet af Breech Skole forbeholder sig ret til at ændre de ovennævnte program og graden krav til enhver tid.

Optagelse Politik

Officiel adgang til Breech School of Business Administration er påkrævet * til at tilmelde sig nogen øvre-division kursus (nummereret 300/400) med præfikser af ACCT, ECON, Finc, MGMT og MKTG.

For at blive optaget på Breech School of Business Administration, en studerende skal:

 1. Officielt optaget på Drury University.
 2. Gennemfør en officiel erklæring af stor form, angiver den større, mindre eller særligt program, som den studerende har til hensigt at forfølge. På dette tidspunkt, vil de studerende blive bedt om at læse og underskrive Breech Student Honor Code.
 3. > Har fuldført mindst 42 timers college niveau kredit, herunder mindst 12 semester kredit timer ved Drury University.
 4. Har gennemført alle de følgende forberedende kurser (eller deres transfer ækvivalenter) med mindst karakteren C i hvert af følgende kurser:
 • Principper for Regnskab
<li>Grundl&aelig;ggende &Oslash;konomisk teori</li>
<li>Introduktion til Statistik</li>
<li>Computer sprogf&aelig;rdighed eksamen (skal opn&aring; karakteren "S")</li>
<li>Management Information Systems</li>

Vælg en af ​​følgende:

 • Forretning Calculus
 • Calculus I
 • Har en kumulativ GPA på 2,75 om alle Drury University kurser.

Betinget optagelse. En studerende ikke at nå 2,75 samlet GPA, eller ikke at nå de krævede kvaliteter af C- i de forberedende kurser, der er anført ovenfor, eller ikke fuldføre mindst 42 timers college-niveau kredit, herunder mindst 12 semester kredit timer ved Drury University, kan ydes op til to (2) semestre af betinget adgang til Breech School. Betinget optagelse kan ikke gives til en studerende ikke opnå både den nødvendige GPA og mindst karakteren C- i de angivne forberedende kurser.

I løbet af semestret (r) betinget optagelse, vil den studerende forventes at opfylde alle krav til fuld optagelse. Den studerende, med forbehold rådgiver godkendelse, kan tilmelde sig i alt 13 timers øverste division Breech Skole kursusaktiviteter under vilkårene for betinget optagelse. Inden registrering, er de studerende forpligtet til at gennemføre den Tilladelse til at tilmelde i Upper-division Breech School Kurser danner med deres akademiske rådgiver.

Studerende med hovedfag i ikke-Breech School Majors / Mindreårige

Studerende, der skal tilmelde sig en Breech skole 300 eller 400-niveau tilbyder at opfylde kravene i et program ikke tilbudt gennem Breech School of Business Administration, kan undtages fra denne optagelse politik, forudsat at de har udført alle andre specifikke forudsætninger for kurset. Inden registrering, er de studerende forpligtet til at gennemføre den Tilladelse til at tilmelde i Upper-division Breech School Kurser danner med deres akademiske rådgiver.

Program taught in:
Engelsk

See 7 more programs offered by Drury University »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date