Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i Machine Intelligence og Robotics

Indledning

Tilstedeværelsen af ​​mikrochips eller integrerede kredsløb i næsten alle slags moderne maskine giver mulighed for en vis grad af intelligens i de fleste mekaniske og elektroniske apparater. Automatiserede processer, "ekspert" systemer; opgaver, der involverer sortering, transport, minder, justere og selv reparere, kan alle involverer en vis grad af programmering, der er designet, udviklet og testet af en person eller et team, der forstår anvendt informative teknologier, maskine intelligens og / eller robotteknologi. Studerende i dette fakultet er ofte fascineret af det filosofiske, samt det tekniske aspekt af kunstig intelligens, selv om pensum primært er fokuseret på applikationer.

Emner inden for dette område omfatter automatisk ræsonnement, logisk ræsonnement, og automatisk fradrag. Applikationerne omfatter formelle kvalitet kontrol af software og hardware, planlægning, computerstøttet beslutningstagning, automatisering, processer overvågning, stimulus anerkendelse teknologi og algoritmer og robot dynamik. Kurser i dette uddannelsen fokus på kunstig intelligens og de praktiske aspekter ved at gøre intelligente maskiner arbejde, med særlig fokus på de teoretiske og matematiske fundament, der gør automatisk ræsonnement muligt.

Program oversigt og læringsresultater

Inden for anvendt IT, Machine Intelligence og Robotics kan ses fra mindst tre forskellige, men nært forbundne synspunkter. Fra et teknologisk synspunkt studerende modtager grundlæggende og avanceret uddannelse i karakteren af ​​robot komponenter (nogle baggrund i fysik er nyttige). Fra et rent matematisk synspunkt, vil du studere aspekter af sandsynlighed, lineære systemer, og stokastiske processer, der anvendes i mange automatiske ræsonnement og planlægningsproblemer. Fra en logiske og symbolsk synspunkt kurset arbejde dækker grundlæggende principper for kognition, automatisk ræsonnement og søge i og beslutningsteori.

Karrieremuligheder

Efter eksamen fra dette program, får du en grad inden for Anvendt IT, Machine Intelligence og Robotics henhold til din valgte længde studier. Robotteknologi og kunstig intelligens er blandt de mest attraktive områder i datalogi, og forventes at fortsætte i fremtiden efterspørgslen efter MIR fagfolk. De studerende forventes at få praktisk erfaring i forskningsprojekter, der involverer, for eksempler: robot følelser, adfærd, bevægelse, vision og anerkendelse. Aktuelle brancher og højteknologiske virksomheder bruger automatisk eller semi-automatisk planlægning, beslutningstagning, kvalitet og sikkerhed kontrol, i deres industrielle processer; derfor, dimitterede studerende fra dette fakultet vil få mulighed for at tilbyde en unik specialiseret profil for en bred vifte af potentielle arbejdsgivere.

Faktiske stillingsbetegnelser på dette område er under stadig udvikling, ligesom alle andre områder af teknologi. Aktuelle titler omfatter ordet "Robotics" sammen med Engineer, Developer, Forsker eller Software Specialist, eller næsten hvilken som helst position, der involverer "Automation" eller "Machine Learning."

Anmode VENLIGST MERE INFORMATION TIL stipendier til udenlandske studerende.

Program undervist i:
Engelsk

Se 3 flere kurser fra University For Information Science And Technology »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date