Læs den officielle beskrivelse

Okan University, En af de mest fremtrædende og fornemme fundament universiteter i Tyrkiet, er hjemsted for et mangfoldigt bachelor og kandidatstuderende krop 14.000. I øjeblikket, Okan Universitet har studerende fra 43 forskellige lande. Det tilbyder mere end 138 bachelor-og kandidatuddannelser. Universitetet består af seks fakulteter, to anvendte videnskaber skoler og tre forskerskoler. Universitetet tilbyder også et udvalg af to år associate uddannelser, der svarer til de i-demand faglige muligheder.

Den nye globale forretning æra af kant forretningsforbindelser kræver et nyt sæt af ingeniørkompetencer. Okan University Mechanical Engineering bacheloruddannelseHave ændret sine programmer i overensstemmelse hermed, byder på et rigt udvalg af koncentration områder for at opfylde de unikke karriere behov hos vores studerende. Vores verdensklasse fakultet medlemmer fra forskellige baggrunde giver en balance mellem teori og praksis i udførelsen af ​​læseplanen.

Vi lægger stor vægt på at udvikle "Lære at lære" færdigheder af vores studerende til at udstyre dem med evnen til at forblive konkurrencedygtige i deres karriere. Strategiske, innovative, systemer og kritisk tænkning ordninger er væsentlige elementer i vores pensum, der giver brede ledelsesmæssige kompetencer samt de nødvendige værktøjer, teknikker og ressourcer for vores studerende til at klare sig i den globale verden af ​​teknik og relaterede virksomheder. Engineering er kunsten at anvende viden om videnskab til gavn for menneskeheden. Maskinindustrien er den mest bredt funderet område af ingeniørarbejde. Det omfatter videnskaben og kunsten af ​​formuleringen, design, analyse, udvikling, fremstilling og kontrol af systemer og maskiner. Centralt i faget er betydningen af ​​innovation og skabe nye teknologier og produkter. Missionen for bachelor pensum er at forberede sine kandidater til at møde de udfordringer, der er forbundet med deres særlige karriereveje, og til at tilpasse sig de hastigt skiftende teknologier. Studieordningen omfatter en bred vifte af kurser, der dækker emner i Termiske og Fluid Sciences, Materialer Sciences, design og produktion, Theory of Maskiner og Control SystemsSamt intensive design og laboratorie værker. Læseplanen er struktureret til at give de studerende tekniske færdigheder, tekniske indsigt og problemløsning evner, og forberede sine kandidater som uddannede, ansvarlige, miljømæssigt fornuftige borgere. Udover undervisning, er institutternes fakulteter aktivt involveret i forskning sponsoreret af den offentlige og den private sektor.

De kandidater af programmet vil blive udstyret med en dyb forståelse af den mekaniske som en teknisk system som helhed. Disse kandidater, efter at have været igennem en ekstra og målrettet uddannelse, vil sandsynligvis indtage nøglepositioner i branchen på længere sigt.

Vi vil gerne vores studerende til at overveje Okan University Mekanik Undergraduate Program som en investering for at opnå en konkurrencemæssig professionel kant og nyde en succesfuld karriere liv. Vores aften og weekend klasser er designet til at lette tidsstyring af et arbejdsliv kombineret med graduate uddannelse venligst kontakt med vores internationale Kontor for anvendelse vilkår og betingelser.

Program undervist i:
Engelsk

Se 6 flere kurser fra Okan University »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Price
Free
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date