Read the Official Description

Hvor meget vil dette program koste mig - Undervisning og gebyrer: $ 78040 - Bøger og forsyninger: $ 5,000 - On-campus room & board: $ 50,040 * De viste beløb Ovenstående omfatter omkostninger til hele programmet, under forudsætning af normal tid til færdiggørelse. Bemærk, at denne information er med forbehold for ændringer.
International Legater International studerende optaget til Five Towns College er berettiget til at modtage en international legat spænder fra $ 1.000 til $ 10,000 USD per år. Disse stipendier er baseret på talent og / eller merit og er renumerable baseret på stipendium kriterier, der er fastsat i awards brev. Disse stipendier tildeles på både bachelor-og kandidatniveau.
Hvilke finansiering muligheder er til rådighed til at hjælpe mig med at betale for dette program? Kan Finansiering for dette program være tilgængelige via tilskud, stipendier, lån (føderale og private) og institutionelle finansieringsplaner. - Føderale lån - Privat uddannelse lån - Institutional finansieringsplan
Hvor lang tid vil det tage mig at fuldføre dette program? Er det program designet til at tage 4 år at gennemføre. Af dem, der afsluttede programmet i 2012-2013, *% færdig i 4 år. * Mindre end 10 studerende gennemført dette program i 2012-13. Det antal, der sluttede inden for den normale tid er blevet tilbageholdt for at bevare fortroligheden af ​​de studerende.

Program taught in:
Engelsk

See 5 more programs offered by Five Towns College »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Price
78,040 USD
studieafgift
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date