Bachelor i matematik (HA)

Middlesex University London

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i matematik (HA)

Middlesex University London

Bachelor i Matematik (HA)

Hvorfor vælge BSc Matematik?

Uanset hvad din karriere ambitioner, en grad i matematik giver et uvurderligt udgangspunkt. Er du opmærksom på de massive indflydelse matematik har på det moderne liv? Fra opfindelsen af ​​internettet og oprettelsen af ​​Facebook, regeringens operationer, spare tusindvis af liv. Ved at vælge at studere BSc Matematik, kunne du spille en indflydelsesrig rolle i opdagelser, der vil forme vores verden.

Hvorfor studere BSc Matematik på Middlesex?


En uddannelse i matematik er en højt respekteret kvalifikation af en bred vifte af arbejdsgivere, som du kan læse mere om under fanen Karriere. Men et af de centrale områder, hvor arbejdsgiverne i stigende grad søger matematik kandidater til at udmærke er kommunikation - evnen til at formidle betydningen af ​​komplekse matematik til dem uden den samme grad af viden. Som et resultat af dette, har vi udviklet et unikt modul i "Kommunikation Matematik ', som vil hjælpe dig med at blive endnu mere ønskeligt at arbejdsgivere, når du opgraderer.

Vigtige funktioner


På dette kursus kan du:

  • Studere en bred vifte af emner, der dækker hele spektret af rene matematik (det betyder algebra, calculus, geometri og logisk ræsonnement)
  • Udnyt valgfrie avancerede moduler på anvendelser af matematik til simulering og optimeringsproblemer, anvendt statistik (ledet af aktive forskere), og fysik
  • Vælg at gå videre til en integreret mestre, MMath, hvor man kan studere indstillinger fra finansielle matematik til mere avancerede rene matematik, herunder en læsning kursus og et projekt
  • Offentliggøre resultaterne af dit projekt i vores blomstrende afdelinger tidsskrift
  • Lær gennem en problembaseret tilgang, hvor teori kommer fra en forståelse af, hvad der foregår, især i problemløsning Metoder modul
  • Udvikle kommunikative færdigheder i forskellige former (skriftlige, webbaseret, præsentation, gruppe arbejder etc.) for at lære at forklare og diskutere matematik til et bredt publikum.


Adgangskrav


Vi normalt gør tilbud på mindst 280 UCAS toldmæssige point, plus GCSE matematik og engelsk sprog i lønklasse C. BTEC National Diploma / International Baccalaureate / Avanceret Progression Diplomer på tilsvarende takst. Adgang til HE - Pass. Ansøgninger fra ansøgere uden formelle kvalifikationer er velkomne.

Engelsk sprogkrav


Du skal have kompetence på engelsk, og vi kræver normalt Grade C GCSE eller tilsvarende kvalifikationer. De mest almindelige engelske Sprogkrav for internationale studerende er IELTS 6,0 (med minimum 5,5 i alle fire komponenter) eller TOEFL internet-baseret 72 (med mindst 17 i at lytte og skrive, 20 i at tale og 18 i læsning).

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Aug. 2019
Duration
Varighed
3 år
Fuldtid
Price
Pris
9,000 GBP
- UK og EU; £ 10.400 - Ikke-EU
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - London, England
Startdato : Aug. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Det Forenede Kongerige - UK Online
Startdato : Aug. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates