Læs den officielle beskrivelse

Program beskrivelse

På University of Windsor, kan du forfølge programmer i matematik, statistik, aktuarvidenskab, matematik og datalogi eller kombinere matematik studie med andre discipliner som fysik, kemi, økonomi, musik og engelsk.

Afdelingens udvalg af kurser er omfattende, så de studerende kan fokusere på enhver kombination af anvendt matematik (operationel forskning), ren matematik, nance, aktuarvidenskab, statistik eller numerisk analyse, samtidig med at der opbygges et solidt og bredt fundament. Vores programmer omfatter en kerne af strenge kurser designet til at udvikle dine matematiske problemløsning og kommunikationsevner, for at øge din viden om matematiske strukturer og programmer og til at berige din ånd gennem eksponering til skønheden i matematik.

En stram, Berigelse Program

Vores bachelor uddannelse er grundig, og kandidater i vores afdeling kan forvente at være godt forberedt til at udmærke sig i professionelle programmer eller kandidatuddannelser i matematik, statistik, eller sådanne relaterede områder som økonomi. Vores studerende nyde enestående adgang til fakultetet og individuel opmærksomhed på grund af små klasse størrelse og forskningsmuligheder.

Begyndende i deres andet år, kan eleverne arbejde en-til-en med fakultet på forskning i det akademiske år gennem Udestående Lærde 'program og i løbet af sommeren gennem NSERC bachelor forskning Awards. Vores programmer giver dig mulighed for at specialisere sig i, hvad matematisk videnskab eller tværfaglig undersøgelse appellerer til dig. Du kan bestå af en bred generel uddannelse, forberede dig på forskellige karriereveje eller med dyb forberedelse i en specialitet efter eget valg. Mulighederne for at engagere sig i kvalitet, forskning, erhverve teamwork færdigheder, og udvikle en kerne i et netværk af tætte professionelle venskaber har hjulpet vores kandidater lykkes.

Fremragende Student Resources

Vores fakultet medlemmer er engagerede lærere og forskere i flere matematiske specialiseringer med det fælles mål at levere en fremragende uddannelse. Du vil have adgang til en computer lab, en Matematik og statistik Learning Center for at hjælpe studerende, og ekstraordinære biblioteksressourcer, der understøtter bachelor-og kandidatuddannelser. Vi er også en officiel eksamen site for Society of Actuaries og tilbyde forberedelse sessioner for deres eksamener.

Karriere tracks

 • Industriel og akademisk forskning og udvikling
 • Regeringen, medicinske og finansielle institutioner
 • Aktuariel videnskab
 • Statistik
 • Operationsanalytiker
 • Uddannelse (med yderligere undersøgelser)
 • Computer videnskab
 • økonomi
 • Rådgivning
 • ledelse
 • Kandidatuddannelser i matematik, statistik, aktuarvidenskab, operationsanalyse og sådanne beslægtede områder som økonomi
 • Lov (med yderligere undersøgelser)
 • Medicin (med yderligere undersøgelser)

Vores kandidater 'fremragende ry har ført til virksomheder besøger vores afdeling hvert år at rekruttere dem til en række forskellige positioner. Ifølge årlige udgaver af The Jobs bedømte almanak, som satser top 250 arbejdspladser ved hjælp af sådanne kriterier som indkomst, outlook, sikkerhed, stress og arbejdsmiljø, karriere baseret på matematik udgør hovedparten af ​​de Top 10 arbejdspladser. I 2011 matematiker var sekunder, aktuar var tredje og statistiker var fjerde. De fleste af de 100 involverede matematik.

Vælg UWindsor

The University of Windsor har 190 programmer af høj kvalitet i et internationalt miljø. Lige så vigtigt, kan du opleve en bred vifte af muligheder uden for klasseværelset. Du kan udforske udvekslingsmuligheder med snesevis af universiteter verden over. Gør din erhvervserfaring gennem co-op-programmer, praktikophold og betalt, forskning assistentophold. Student-ledede organisationer spiller en afgørende rolle på campus og i det bredere samfund. Mangfoldigheden af ​​vores elever-, hvor de er fra, hvad de mener, og hvordan de tænker-vil udvide dit sind.

Adgangskrav

Seks Grade 12 U eller M kurser, herunder ENG4U, MHF4U og MCV4U SPH4U anbefales.

Lær mere

Program undervist i:
Engelsk

Se 26 flere kurser fra University of Windsor, Undergraduate »

This course is Campusbaseret
Start Date
Duration
4 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date