Hvorfor studerer matematik?

Dette program er unikt i Holland på grund af den stærke sammenhæng mellem teoretisk og anvendt matematik. En grundig viden om grundlæggende matematik er nødvendig både for de nye matematiske teorier vi udvikler og for deres avancerede applikation. Derfor udstyre vi jer med en meget solid jordforbindelse i teoretisk matematik. Derudover vil du se det anvendes i praksis på mange måder. VU Amsterdam tilbyder også et spor i biomedicinsk matematik. I dette spor vil du tage emner inden for matematik samt biologi, biomedicin og andre biovidenskaber.

STRUKTUR AF PROGRAMMET

I matematikprogrammet lærer du om alle vigtige underområder i matematik, som analyse, algebra, geometri og sandsynlighedsteori. Du vil øve abstrakt tænkning samt finde ud af, hvordan man anvender grundlæggende matematik i praktiske situationer, fx inden for emnerne Modeling, Programmering og Statistik. Før studietid 2 af det første år skal du afgøre, om du vil følge det generelle spor eller det biomedicinske spor. I anden halvdel af kandidatuddannelsen vil du vælge et fag, der specialiserer sig i. Du kan også vælge at tage en minor i et andet studieområde for et semester.

DIN FREMTIDIGE KARRIERE

Arbejdsløshed er en sjældenhed blandt matematikere: de finder job i teknologibedrifter, banker, ministerier, hospitaler, rådgivning, it, videnskabelig forskning og uddannelse. Din viden om grundlæggende og anvendt matematik som VU-matematiker vil passe dig til en række job. Det biomedicinske matematikspor vil gøre dig specielt tiltalende som medarbejder hos farmaceutiske virksomheder.

SÆRLIGE ADMISSIONSKRAV

For at være optaget til optagelse skal kandidaterne have en tilsvarende kvalifikation af et hollandsk førskolekandidatuddannelse (VWO). Desuden skal kandidaterne opfylde de engelske færdigheder og specifikke matematik adgangskrav for at blive optaget til programmet. Din forkunnelse i matematik skal sammenlignes med den nederlandske VWO-Math B eller IB Mathematics Higher Level.
Program undervist i:
Engelsk

Se 17 flere kurser fra Vrije Universiteit Amsterdam »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
3 år
Fuldtid
Price
2,083 EUR
For EEA-studerende € 11.000 for ikke-EØS
Deadline
Efter placeringer
Efter dato