Bachelor i matematik

Buena Vista University (BVU)

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i matematik

Buena Vista University (BVU)

Bachelor i matematik

Indsamle og fortolke data på et statsligt organ eller i et forsknings- og udviklingsafdeling. Administrer finanser en større virksomhed. Bliv en lærer eller en college professor og indgyde i de studerende en passion for læring, numre og analytisk tænkning. Matematik er et fundament for mange forskellige former for karrierer. Som matematik større på BVU, vil du have adgang til en bred vifte af udfordrende baner, som vil tillade dig at skærpe dine analytiske og problemløsning færdigheder og bedre at forstå verden gennem kvantitative processer.

Den matematik program på BVU tilskynder samarbejde og anvendelse af viden. Som en del af dine studier, vil du blive udsat for streng kursusaktiviteter, udføre matematiske forskning, og arbejde sammen med ekspert fakulteter, som er forpligtet til undervisning og studerende succes. Matematik studerende også forfine deres færdigheder ved at deltage i eftertragtede sommer praktikophold ved større forskningsinstitutioner. At studere matematik på BVU vil give dig en konkurrencemæssig fordel på mange områder. En matematik grad kan også give dig et solidt fundament for yderligere undersøgelse i matematik eller i en række andre discipliner.

Faciliteter

Den Estelle Siebens Science Center er en 70.000 kvadratmeter bygning med 18 laboratorier og tre forskningsområder. Som matematik studerende, vil du have regelmæssig adgang til Matematik Lab. Laboratoriet - som er udviklet specielt af BVU matematik fakultet - har tre vægge af næsten gulv til loft whiteboard og er et ideelt sted for et samarbejde, problemløsning og arbejder ud teoremer.

Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
USA - Storm Lake, Iowa
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Storm Lake, Iowa
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen