Stipendier muligheder!

For Freshman:

Universitetet i Jamestown yder et studiebevis til indkomne freshman elever på $ 15.000 for efterår 2018 semester.

Kvalifikationer for freshman-studerende:

• Et minimum ACT komposit score på 22

• Mindst en 24 i matematikafsnittet i ACT

BEMÆRK: Maskiningenestipendiet kan ikke stables oven på nogen anden akademisk eller aktivitetspris.

For Transfer Studenter:

Universitetet i Jamestown yder et 50% studiebevis til indkommende overførselsstuderende, der vil påbegynde maskinteknikprogrammet Fall 2018.

Kvalifikationer for overførselsstuderende:

• Har opnået en kumulativ 3,0 GPA

• Har opnået en 3,0 GPA i alle matematikrelaterede kurser

• Fuldført mindst 1 studiepoints hos en tidligere institution.

BEMÆRK: Maskiningenestipendiet kan ikke stables oven på nogen anden akademisk eller aktivitetspris.

University of Jamestown's Bachelor of Science grad i maskinteknik er en unik kombination af den grundlæggende mekaniske ingeniør pensum og en kerne inden for liberal arts uddannelse.

Maskiningeniøruddannelsens mission er at forberede eleverne til karriere, der kræver teknologisk innovation, kreativitet, kritisk tænkning, produktdesign, projektledelse, systemtænkning, teamwork, lederskab, faglig etik, tværfaglige projekter og kommunikationsfærdigheder. Denne mission opnås gennem en integreret læseplan, der blander liberal arts, matematik, videnskab og teknik.

Hvorfor University of Jamestown?

Studenters succes er drevet af forholdsbaserede forbindelser med fakultet og klassekammerater. University of Jamestown studerende har fordel af en lille campus og små klassestørrelser. Fakultetets medlemmer kender eleverne individuelt og laver forbindelser, der varer godt efter eksamen. En-til-en-forhold mellem studerende og fakultet hjælper eleverne med at realisere deres fulde intellektuelle og personlige potentiale. Relationer udviklet mellem klassekammerater er afgørende for peer learning og support. Disse relationer kan have langvarige fordele som jobplacering og karriereudvikling.

En læseplan, der er baseret på liberal kunst, giver ingeniørstuderende mere end blot teknisk ekspertise. Dagens ingeniører er nødt til at tænke på sociologiske, kulturelle og miljømæssige virkninger af design. En maskinteknik grad fra University of Jamestown kombinerer det strenge grundlag for tekniske kurser med de menneskelige dimensioner af teknologi.

Som en maskiningeniør ved University of Jamestown vil du drage fordel af:

 • Små klasser med fokus på høj kvalitet i undervisning og elevernes læring
 • Kombineret praktisk og grundlæggende information
 • Målrettede og veludstyrede uddannelsesmæssige laboratorieforsøg
 • En kerne liberale kunst pensum til at udvikle vigtige menneskers færdigheder
 • Et studentemiljø, der skaber en atmosfære af læring og gensidig støtte og succes
 • Et omsorgsfuldt og engageret fakultet

Hvad er maskinteknik?

Af de mange fagområder inden for ingeniørvidenskab er maskinteknik sandsynligvis den bredeste. I den mest grundlæggende definition udnytter maskinteknik principper for bevægelse, energi, materialer og kraft mod konstruktion af mekaniske enheder. Fordi der er mange mekaniske enheder, er applikationerne af maskinteknik næsten grænseløse. Næsten alle firmaer eller organisationer, som designer og fremstiller et produkt, beskæftiger mekaniske ingeniører. Mekaniske ingeniører kan også findes i forskningslaboratorier, militæret, regeringen og i andre erhverv som medicin, lov eller undervisning.

Et andet vigtigt ansættelsesområde for maskiningeniører er fremstilling. Fabrikationsarbejder dækker næsten alt, der er involveret i at udvikle et produkt, fra at vælge de rigtige materialer til forskellige komponenter i et produkt til at vælge de rigtige / bedste maskiner til fremstilling af dem. De fleste mekaniske ingeniører i denne industri arbejder for udstyrsproducenter, luftfartsselskaber, forsyningsvirksomheder, materialeforarbejdningsanlæg, transportvirksomheder og olieselskaber.

uddannelsesmæssige resultater

Fordi en hovedopgave for Mekanik-programmet er at simulere den virkelige verden oplevelse så tæt som muligt, er læseplanen, kursusindholdet, laboratorieoplevelsen, designprojekter, undervisning og ekstracurricular aktiviteter alle orienteret for at opnå følgende studerendes læringsresultater:

 • Evne til at anvende viden om matematik (multivariate calculus, differentialekvation mv.), Videnskab (kemi, fysik mv.) Og tekniske fundamentale til at formulere og løse virkelige ingeniørproblemer
 • Evne til at designe og gennemføre eksperimenter samt at analysere og fortolke data
 • Evne til at designe og realisere et system, en komponent eller en proces for at imødekomme ønskede behov indenfor realistiske begrænsninger som økonomisk, miljømæssig, social, politisk, etisk, sundhed og sikkerhed, fremstillbarhed og bæredygtighed
 • Mulighed for at bruge de teknikker, færdigheder og moderne engineering værktøjer, der er nødvendige for teknisk skik.
 • Evne til intelligent at udnytte moderne tekniske software og hardware værktøjer
 • Evne til at fungere både uafhængigt og på tværfaglige hold
 • Evne til at identificere, formulere og løse tekniske problemer
 • Forståelse af fagligt og etisk ansvar
 • Evne til at kommunikere effektivt
 • Den brede uddannelse er nødvendig for at forstå virkningen af ​​ingeniørløsninger i en global, økonomisk, miljømæssig og samfundsmæssig sammenhæng
 • Anerkendelse af behovet for, vise påskønnelse for og evne til at engagere sig i livslang læring
 • Tilstrækkelig viden om humaniora og samfundsvidenskab at forstå og kende samtidige spørgsmål vedrørende samspillet mellem samfund og teknologi
Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurser fra University of Jamestown »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Fuldtid
Price
20,758 USD
undervisning
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date