Read the Official Description

Okan University, En af de mest fremtrædende og fornemme fundament universiteter i Tyrkiet, er hjemsted for et mangfoldigt bachelor og kandidatstuderende krop 14.000. I øjeblikket, Okan Universitet har studerende fra 43 forskellige lande. Det tilbyder mere end 138 bachelor-og kandidatuddannelser. Universitetet består af seks fakulteter, to anvendte videnskaber skoler og tre forskerskoler. Universitetet tilbyder også et udvalg af to år associate uddannelser, der svarer til de i-demand faglige muligheder.

Den nye globale forretning æra af kant forretningsforbindelser kræver et nyt sæt af ingeniørkompetencer. Okan University Mechatronic Engineering bacheloruddannelseHave ændret sine programmer i overensstemmelse hermed, byder på et rigt udvalg af koncentration områder for at opfylde de unikke karriere behov hos vores studerende. Vores verdensklasse fakultet medlemmer fra forskellige baggrunde giver en balance mellem teori og praksis i udførelsen af ​​læseplanen.

Vi lægger stor vægt på at udvikle "Lære at lære" færdigheder af vores studerende til at udstyre dem med evnen til at forblive konkurrencedygtige i deres karriere. Strategiske, innovative, systemer og kritisk tænkning ordninger er væsentlige elementer i vores pensum, der giver brede ledelsesmæssige kompetencer samt de nødvendige værktøjer, teknikker og ressourcer for vores studerende til at klare sig i den globale verden af ​​teknik og relaterede virksomheder. Mekatronik Engineering er designet af computerstyrede elektromekaniske systemer. Det kan ses som "moderne maskinteknik design 'i den forstand, at udformningen af ​​det mekaniske system skal udføres sammen med den af ​​elektriske / elektroniske og computerstyring aspekter, der vil omfatte hele systemet.

Nogle eksempler på mekatroniske systemer omfatter: en cd eller dvd-afspiller; en computer harddisk; en videobåndoptager (VCR); en fly-by-wire-system fly kontrol; og en ABS-bremser (ABS). Hvert af disse produkter er hovedsageligt mekanisk i naturen, men kunne ikke fungere uden den integrerede design af elektriske og computer kontrolsystemer, der er afgørende for deres drift.

Den Mekatronik program på Okan University adskiller meget væsentligt fra Mechanical Engineering programmet i de kurser, de studerende tage. Halvdelen af ​​den anden og tredje år kurser i Mekatronik-programmet leveres af Systems Design Engineering and Electrical and Computer Engineering afdelinger. Dette gør Mekatronik programmere det ideelle valg for studerende, der foretrækker en bred tværfaglig ingeniøruddannelse, der er ikke desto mindre meget integreret og fokuseret. De kandidater af programmet vil blive udstyret med en dyb forståelse af de mekatronik som en teknisk system som helhed. Disse kandidater, efter at have været igennem en ekstra og målrettet uddannelse, vil sandsynligvis indtage nøglepositioner i branchen på længere sigt.

Vi vil gerne vores studerende til at overveje Okan University Mechatronic Engineering bacheloruddannelse som en investering for at opnå en konkurrencemæssig professionel kant og nyde en succesfuld karriere liv. Vores aften og weekend klasser er designet til at lette tidsstyring af et arbejdsliv kombineret med graduate uddannelse.

Venligst kontakt med vores internationale kontor for anvendelse vilkår og betingelser.

Program taught in:
Engelsk

See 6 more programs offered by Okan University »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Price
Free
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date