Læs den officielle beskrivelse

Menneskelig udvikling er et tværfagligt program, der udforsker menneskelig vækst, udvikling og forandring, og der begrebsliggør det som en livslang proces. Processen sker i flere og forskelligartede sammenhænge og omfatter biologiske, kognitive, følelsesmæssige, sociale og moralske udvikling.

Menneskelig udvikling er en passende stor eller mindre for studerende, der planlægger enhver form for karriere, der indebærer arbejde med mennesker og hjælpe med til at løse menneskelige problemer. Fordi det er en liberal kunst større, karrieremuligheder er varierede, men mange muligheder falder inden for brede områder af menneskelige tjenester, uddannelse og erhvervslivet. Alumni har arbejdet som ansatte i en vold husly, case ledere på en social tjeneste agentur, og som medarbejdere til advocacy grupper som AARP. Andre kandidater er involveret i uddannelsesrelaterede karrierer, såsom pædagogisk støtte, dagpleje og børnehaver, og college indlæggelser. Et andet område, hvor mange store selskaber søger job er erhvervslivet, uanset om salg, kundeservice, eller endda menneskelige ressourcer. Humane Development studerende også forfølge graduate og faglig uddannelse på områder som menneskelig udvikling og familieundersøgelser, gerontologi, fællesskab og folkesundhed, videregående uddannelse / Studerende, ægteskab og familie terapi, jura og andre områder. Entré er meget selektive og kræver meget stærke akademiske akkreditiver. Fakultetets rådgivere kan hjælpe eleverne skræddersy deres valg af akademisk plan og valgfag til deres individuelle karrieremål. Som et enkelt eksempel, selv om en mindreårig ikke er forpligtet til at opgradere med en Human Development større, mindreårige eller dobbelt-store i områder som Business, Humanbiologi, offentlig og miljøspørgsmål, Kvinders og Kønsforskning, og psykologi kan være nyttige, når forfølger nogle specifikke karriere mål eller for visse typer af graduate skole-programmer.

En særlig fordel ved den Menneskelig udvikling program er mulighed for studerende at få praktisk erfaring, og mange arbejder med fakultetet på uafhængige forskningsprojekter eller som forskningsassistenter eller undervisningsassistenter. Human Development søger at uddanne studerende, der har forpligtet sig til og engageret i deres lokalsamfund. Derfor er studerende opfordres kraftigt til at fuldføre en praktikplads i en godkendt EU-agentur eller at søge anvendt erfaring gennem deltidsbeskæftigelse eller frivilligt arbejde. Alle disse erfaringer er også gavnligt, når komme ind på arbejdsmarkedet eller søger optagelse på graduate og professionelle skoler.

Så du ønsker at være en menneskelig udvikling større? Great! Men først er der et par ting at overveje, før du erklære din store.

  • Sørg for at du har en fast fornemmelse af, hvorfor du ønsker at være en menneskelig udvikling større.
  • Undersøg kurset krav og foreslået tidsplan for at tage kurser.
  • Opdag karrieremuligheder.
  • Vær opmærksom på de uafhængige studiemuligheder.
  • Identificer din rådgiver.
  • Følg nøje vejledningen for at erklære en større.
  • Når du erklære din store, tiltræder Psykologi / Human Development studerende klub og laver frivilligt arbejde i samfundet kan hjælpe dig med at få involveret og give dig yderligere karriere oplysninger og retninger!

Hvem skal være en menneskelig udvikling større?

Human Development større kan være stor forberedelse til enhver type karriere, der indebærer arbejde med mennesker og hjælpe med til at løse menneskelige problemer, herunder mange muligheder i den menneskelige service, business, og undervisningsmiljøer. Karriere muligheder er varierede, og nogle entry-level prøve job kan omfatte udvikling af aktiviteter for ældre voksne på et plejehjem eller til små børn i en efter skole-program, der tjener som en klient advokat eller case manager for en privat menneskelige tjenester agentur eller adressering medlemslande spørgsmål og bekymringer for en stor sygesikring selskab. Nogle karrierer, såsom kollegium akademiske rådgiver, ægteskab og familie terapeut, direktør udvikling for en non-profit organisation, eller Human Resources Manager kan kræve masteruddannelser eller forberedelse ph.d.-niveau. Optagelse til ph.d.-skolen er meget selektiv og kræver meget stærke akademiske akkreditiver. Din rådgiver og karriere Services kan give dig mere information om, hvordan man forbereder til en karriere eller forskerskolen.

Program undervist i:
Engelsk

Se 19 flere kurser fra University Of Wisconsin - Green Bay »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date