Miljøbeskyttelse og miljøstyring

Om skole / organisation:

Fakultetet for Kemiteknik blev etableret i 1930. Førende professorer med ph.d.-grader eller Doctor of Science grader tog studerende til at blive faglært personale inden for grundforskning og anvendt kemi og kemisk teknologi. Vores studerende har mulighed for at studere og arbejde på de mest moderne kemiske laboratorier, der er udstyret med moderne faciliteter. Der er også en computer klasse, som giver adgang til de nødvendige databaser og videnskabelige tidsskrifter.

Om University (historie, moderne forbedringer, skole mission, prisuddelinger / akkrediteringer)

Etableret i 1914 Samara State Technical University er forpligtet til renheden af ​​videnskab, forskning og innovation. Vores mål er at gøre det lettere markedets behov på de områder, som vi er specialiserede med studerende er udstyret med direkte anvendelige færdigheder. Og vi kan ærligt sige, at universitetets alumner succes i praksis erhvervet viden.

I dag universitetet omfavner 3 vigtigste campusser, 17 uddannelsesmæssige bygninger, 8 sovesale, mere end 50 forskningscentre, 2 sport komplekser og 3 fritidshjem.

Universitetet er licenseret af Ministeriet for Undervisning og Videnskab i Den Russiske Føderation til at gennemføre den pædagogiske aktivitet i området for videregående uddannelse (Licens № 1938 fra den 17. februar 2016). Universitetet er akkrediteret af ministeriet for undervisning og videnskab i Den Russiske Føderation (State Accreditation Certificate № 1676 fra den 22. januar 2016).

Ting, der gør programmet særlige

Programmet sigter mod at danne de særlige kompetencer, der giver kandidaterne mulighed for at løse faglige opgaver i forskning og udvikling, etablering og implementering af energi- og ressourcebesparende, miljøvenlige teknologier i produktionen af ​​uorganiske basiskemikalier, produkter af grundlæggende og fint kemikalier, plastik, olieraffinering produkter, gas og fast brændsel, mikrobiel syntese, lægemidler og fødevarer, udvikling af behandlingsmetoder med industri- og husholdningsaffald og sekundære råstoffer.

Programmet har til formål at uddanne enkeltpersoner for faglige og forskningsaktiviteter inden for miljøbeskyttelse og miljøstyring.

Dette program blev oprettet på grund af den store efterspørgsel på specialister i miljøledelse og marker miljøbeskyttelse. Programmet udvikler et stærkt samarbejde med industrien, især arbejder vi med førende russiske olieraffinaderier og virksomheder som "Kuibishev olieraffinaderi", "Samara Olie og Gas", "Transneft" og "Rosneft".

Resultatet for kandidater

Kandidater kvalificere sig med fremragende teoretisk og praktisk uddannelse, en høj tilpasningsevne, som er grundlaget for en vellykket teknik, forskning, ledelse og organisatorisk arbejde i næsten alle sektorer af økonomien, uddannelse og videnskab.

Kandidater tilegne sig viden og færdigheder giver dem mulighed for at møde udfordringerne i teknologiske processer og systemer fra området miljøsikkerhed, energi og ressourcer, at generalisere resultaterne af anvendt forskning for at underbygge og gennemføre aktiviteter i forbindelse med miljøteknik, at udvikle foranstaltninger til omfattende udnyttelse af råvarer til erstatning knappe materialer, metoder til bortskaffelse af affald.

Ansøgningsfrister

Proceduren for ansøgning om programmet slutter den 19. august

Start Datoer

Proceduren for ansøgning om programmet starter den 1. juni

Optagelse proces

  • Udfyld et ansøgningsskema - Email ansøgningsskemaet, en kopi af dit pas og kopier af dine uddannelsesmæssige dokumenter på engelsk eller russisk.
  • Vent til det officielle svar fra universitetet (ca. 2-3 uger) - Oversæt og notarize dine uddannelsesmæssige dokumenter i ambassade i Den Russiske Føderation i dit land - Ansøg om et Student Visa i dit land - Ved ankomsten til Samara fremlægge alle de originale dokumenter underskrive kontrakten og betale studieafgift for det første semester / år

Ansøgere, der ikke taler russisk er tilmeldt den etårige forberedende kursus, tage en eksamen af ​​det russiske sprog, og efter at indsende dokumenterne for uddannelsen.

Adgangskrav (sprog, forudgående grad eller uddannelse, etc.)

Adgangskrav eksamener:

1) Matematik
2) Fysik
3) Russisk

Liste over dokumenter:

  • International pas
  • Migration Card (du får det på den russiske grænseoverskridende kontrol)
  • 6 farvefotos (størrelse 3 x 4)
  • Educational dokumenter (high school certifikat) og deres bekræftede kopier, oversat til russisk og notarielt af en certificeret advokat i hjemlandet af kandidaten.
  • et certifikat for sundhed, der er udstedt af det officielle organ i hjemlandet og den oprindelige lægeerklæring, der beviser HIV-negativt resultat inden for de sidste 30 dage

Længde af programmet

4 års fuldtidsstudium

Omkostninger

126200 rubler om året

Scholarship information

Internationale ansøgere har mulighed for at modtage stipendier fra den russiske regering. For at ansøge om sådanne stipendier bør du kontakte den Repræsentationskontor i Rossotrudnichestvo i det land, du bor.

Program undervist i:
Engelsk
Russisk

Se 9 flere kurser fra Samara State Technical University »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Price
82,400 RUB
126200 rubler om året
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date