Read the Official Description

Den større i miljøpolitik og planlægning, udbydes af Institut for Offentlig Environmental Affairs, Er et miljøundersøgelser program baseret på samfundsvidenskab.

Det er designet til at forberede de studerende til en række udfordrende erhverv, der involverer planlægning, analyse, design og administration af politikker og programmer, der beskæftiger sig med det naturlige og menneskeskabte miljø. Denne tværfaglige større er også velegnet forberedelse til yderligere undersøgelse i en bred vifte af kandidatuddannelser, herunder miljømæssige undersøgelser, den offentlige orden, den offentlige administration, jura, by- og regional planlægning og beslægtede områder. Gennem denne store, studerende udvikler viden og færdigheder i planlægning og beslutningstagning, den offentlige orden, politiske og økonomiske systemer, og de miljømæssige videnskaber, og erhverve de analytiske kapacitet til at deltage i de processer, der vil forme miljøkvaliteten i fremtiden.

Praktikophold, særlige emner kurser og / eller projekter for anvendt forskning til rådighed for alle studerende. Praktikophold er særligt fremmes. Disse er generelt korte positioner med lokale regeringer eller organer (som regel ikke-betalt), hvor eleverne gennemfører projekter relateret til deres akademiske interesser og kompetencer. Ud over at få værdifulde erfaringer, eleverne forbedre deres muligheder for fremtidig beskæftigelse og forskerskolen.

Kandidater arbejder i det offentlige, private og almennyttige organisationer. For eksempel har de studerende fundet beskæftigelse med miljøgrupper, i kommunerne og i miljømæssige afdelinger i store virksomheder compliance. Information om karrierer kan findes på internettet, eller i jobsøgning. Andre materiale om karrierer kan revideres i universitetets Career Services i Student Services 1600. Dette kontor også kan hjælpe dig i at udforske karrieremuligheder og i at forberede et CV.

Hvis du er interesseret i at forfølge en Miljøpolitik og Planlægning større eller mindre, skal du kontakte programmet rådgiver eller formanden for Offentlige og miljøanliggender at diskutere uddannelser, der er tilgængelige. De kan rådgive dig om den bedste rækkefølge, som at tage kurser, den mest egnede måde at forberede sig til specifikke kurser, og hjælpe dig lykkes i programmet. Du bør også overveje at tale med studerende i programmet, eller at få adgang til nyhedsbrevet på instituttets hjemmeside. Du kan også prøve at undersøge PEA afdeling hjemmeside for information om praktikophold, kursus Undervisningsplaner, undervisere og andre relevante emner.

Learning Outcomes

De videnskabelige medarbejdere i Offentlige og Miljø Affairs har tænkt meget over, hvad vi forventer, at vores store i Miljøpolitik og Planlægning at lære at tjene dem godt i deres fremtidige karriere. Vi herunder en kopi af disse "læringsresultater" her, så du ved generelt hvad vores forventninger er. Hver af de læringsresultater nedenfor viser, hvilke kurser i studieordningen er særligt egnet til dette formål.

Som en del af vores årlige indsats for at vurdere, hvor godt vores store selskaber gør i at opfylde disse forventninger, vil vi evaluere mindst en skriftlig opgave i hver af vores centrale kurser ved hjælp af disse kriterier. Vi vil også sende et spørgeskema til eksamen senior store selskaber at spørge dem, hvor godt de mener at programmet hjulpet dem med at nå de samme mål.

  • Udviser en forståelse og evne til at gennemføre bæredygtighed som en engageret borger (PU EN AF 102, 323, 324) - demonstrere grundlæggende kendskab til miljø og andre udvalgte områder af naturvidenskaben (ENV SCI-102 og både små og store niveau miljøvidenskab, biologi, geografi og geologi kurser).
  • Express kendskab til begreber, principper og teorier om miljøpolitik, jura og planlægning (PU EN AF-202, 408, 301, 322, 350, og 378).
  • Kast dig ud i etisk beslutningstagning og kritisk tænkning i miljøpolitikken og planlægning (PU EN AF 430).
  • Kommunikere klart og effektivt om miljøpolitik og planlægning (alle kurser).
  • Brug tekniske færdigheder i miljøpolitikken og planlægning (PU EN AF-301, 378, 322, og andre øverste niveau kurser).
  • Kvalificer dig til graduate arbejde i skoler af miljøundersøgelser, den offentlige orden, offentlige anliggender, planlægning eller beslægtede områder, eller at kvalificere sig til professionel beskæftigelse entry level i miljøpolitikken og planlægning (alle kurser).
Program taught in:
Engelsk

See 19 more programs offered by University Of Wisconsin - Green Bay »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date