Read the Official Description

Bachelor i Environmental Science

Udføre forskning på en miljømæssig konsulentfirma. Udvikle planer om at restaurere forurenet jord eller vand. Test og analysere jord, vand og luft til miljøbelastende stoffer. Som en miljøvidenskab større på BVU, vil du studere de indbyrdes forhold mellem menneskelige aktiviteter og miljøet, og lære de færdigheder til at arbejde i en bred vifte af karrieremuligheder i regeringen, industri, uddannelse og rådgivning.

Gennem kurser, praktikophold, og rejse, vil du erhverve de nødvendige redskaber til at behandle centrale spørgsmål for miljø, kommunikere effektivt, og tænke kritisk og kreativt. Du vil også foretage forskning i marken ved hjælp af avanceret udstyr samtidig gennemføre udvidede projekter i samarbejde med ekspert professorer. Disse praktiske, hands-on erfaringer vil forbedre din overordnede lærerig oplevelse, udvide dine perspektiver, og forberede dig til at komme ind og tilpasse sig de hurtigt skiftende inden for Miljøvidenskab. Der er tre spor i miljøvidenskab på BVU - videnskab, samfundsvidenskab og bevarelse uddannelse - så du kan fokusere dine studier, tilpasse din karriere, eller fortsætte til kandidat eller professionel skole.

Program Features

BVU ligger ved bredden af ​​Storm Lake, en 3.200-acre naturlig gletscher sø. Søen er nær den sydlige spids af Des Moines Lobe, som blev dannet omkring 15.000 år siden, da en gletsjer udjævnet området under regionens seneste istid. Gletscheren forlod et landskab rigt på prærie huller og vådområder, der tjener som en udendørs laboratorium til undersøgelse af dyr og planter, der hævder det som deres levesteder. Søen giver også en bekvem miljø at studere Ferskvandsøkologi og akvatiske toksikologi, programmer ikke almindeligvis ses på bachelor institutioner.

I 2008 og 2009 miljøvidenskab programmet og dets studerende modtog legater fra Raccoon River Watershed Association til at foretage næringsstoffer konsekvensanalyser og udvikle vådområder vurderingsprotokoller. Programmet har også modtaget to Veolia-Storm Lake Water Quality stipendier til at støtte yderligere dataindsamling. Yderligere forskning og praktik muligheder der findes med Whiterock Conservancy og Leopold for bæredygtigt landbrug ved Iowa State University.

Faciliteter

Den Estelle Siebens Science Center er en 70.000 kvadratmeter bygning med 18 laboratorier og tre forskningsområder. Som en miljøvidenskab studerende, vil du have regelmæssig adgang til laboratorier og udføre forskning og forsøg med state-of-the-art udstyr, der ejes af BVU.

Environmental science er tværfagligt, ofte deler ressourcer med kemi og biologi programmer. Den miljømæssige videnskab program udnytter mange standard stykker feltudstyr for akvatisk, jord og plante vurdering.

Udstyr til rådighed for miljøvidenskab studerende omfatter:

 • Nuklear magnetisk resonans spektroskopi (NMR)
 • Gaschromatografi-massespektrometer (GC-MS)
 • Konfokalt mikroskop
 • Spektrofotometre
 • Genkanoner
 • Sterile emhætter
 • UV og kemiluminescerende billedudstyr
 • Greenhouse med tre klimakamre
 • Hach testsæt
 • Colilert udstyr
 • ELISA (enzyme-linked immunosorbent assay) kits
 • Garmin GPS og ArcGIS (Geografisk Informations System) telemålingsteknik
 • Kanoer og Johnboats

See 9 more programs offered by Buena Vista University (BVU) »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date