Read the Official Description

Bachelor i Musik

I School of Music vores mål er at uddanne hele musiker, ikke bare for at træne en performer.

Alle store præstationer går langt ud over den tekniske beherskelse til at omfatte en følelse af historie, samfund, kultur og kunst. Gennem en vinterhave tilgang i en liberal arts indstilling, lærer vores studerende at udføre, tolke og undervise i musik i et rigt læringsmiljø, der giver en bred uddannelse og intensiv træning.

Vores studie lærere er blandt de fineste musikere og lærere i det sydlige Californien. Klasserne er små og dine lærere vil kende dig som en person, ikke blot som et navn på en klasse roster.

Uanset om musikken er din store eller du bare har en interesse i musik, alle opfordres til at deltage i de forskellige, musikalske miljø findes på campus. Hos Redlands kan du udføre i:

 • Wind Ensemble
 • Symphonic Band
 • University Orchestra
 • University Choir
 • Bel Canto
 • Kapel Singers
 • Opera Workshop
 • Studio Big Band
 • Percussion Ensemble
 • Guitar Ensembles
 • Jazz Improvisation Ensemble

En række akademiske stipendier er tilgængelige på University of Redlands. Hertil kommer, at School of Music tilbyder musik stipendier for dem hovedfag eller minoring i musik. Office of Student Financial Services tilbyder økonomisk støtte til mere end 80 procent af de studerende. Assistance kan være i form af tilskud, lån og arbejde-undersøgelse.

Bachelor of Arts - Bachelor of Music

 • ydeevne
 • Sammensætning
 • Musikpædagogik

Musik Indlæggelser

I School of Music vores mål er at uddanne hele musiker, ikke bare for at træne en performer. Alle store præstationer går langt ud over den tekniske beherskelse til at omfatte en følelse af historie, samfund, kultur og kunst.

Gennem en vinterhave tilgang i en liberal arts indstilling, lærer vores studerende at udføre, tolke og undervise i musik i et rigt læringsmiljø, der giver en bred uddannelse og intensiv træning. Vores studie lærere er blandt de fineste musikere og lærere i det sydlige Californien. Klasserne er små og dine lærere vil kende dig som en person, ikke blot som et navn på en klasse roster.

Uanset om musikken er din store eller du bare har en interesse i musik, alle opfordres til at deltage i de forskellige, musikalske miljø findes på campus. Hos Redlands kan du udføre i Wind Ensemble, Orchestra, University Choir de Madrigal Singers, Kapel Sangere, Jazz Ensemble, Jazz Combo, Slagtøj Ensemble og Opera Theater Workshop. Ydeevne muligheder vrimler med mere end 200 forestillinger præsenteres på campus årligt, herunder universitetets ferie tradition, festen for Lights.

Musikskolen tilbyder to bachelor-grader: Bachelor of Music i Performance, Komposition eller musikpædagogik og Bachelor of Arts med en Major i musik, samt en mindreårig i musik. Musikskolen tilbyder også en kandidatgrad i: Performance, musikpædagogik, Gennemførelse og sammensætning, samt en kunstner Diploma.

University of Redlands School of Music er et akkrediteret institutionel medlem af den nationale sammenslutning af skoler for musik.

Du opfordres til at besøge campus, observere en klasse, har en prøve lektion og / eller sidde på en generalprøve. Kom og se, hvad vi gør!

Program taught in:
Engelsk

See 7 more programs offered by University of Redlands »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date