Read the Official Description

Musik majors fokus på videnskab og kunstfærdighed af denne hellige og gamle kommunikationsværktøj. Studerende tilegne sig den viden og opfattelse af afgørende betydning for fremragende musikerskab. Private lektioner, master classes, betragtning og vokale og instrumentale ydende grupper tjener til at fremme og styrke den studerendes færdigheder i at gøre musik.

Musikken hovedtræk akademiske studier i musik analyse, musik litteratur og repertoire, og den historiske udvikling af musik.

Hvad gør programmet Distinctive?

WLC musikprogram giver mulighed for at studere både de metoder og æstetik denne kraftfulde form for kommunikation. Studerende kan udvikle deres talenter og nyde berigende, udvide oplevelsen af ​​musik ydeevne, både individuelt og som del af en gruppe. Programmet forbereder musikere for musik ministerium, undervisningsmiljøer, og studier. The Music Department har til huse i Center for Kunst og Performance, som har en 370-sæde koncertsal, øvelokaler, en generalprøve hal, en MMS foredragssal, og en elektronisk musik lab. Denne state-of-art anlæg er hjemsted for skolens mange ydende ensembler fine.

Stipendier

Musik stipendium muligheder er tilgængelige for studerende med vokal, instrumental, og medfølgende talent. De musik afdeling uddeler stipendier i beløb på $ 2.000 og $ 1.000 (plus gratis lektioner) om året, samt gratis lektion stipendier. Alle fuldtidsansatte freshmen og overføre eleverne kan ansøge om disse musik stipendier, uanset hensigten større.

PERFORMANCE MULIGHEDER

Choral ydeevne

Medlemskab i 68-voice Wisconsin lutherske Choir, er ved audition. Koret optræder fire koncerter på campus hvert år, giver musik til området Wels menigheder, og ture årligt. Koret øver fem timer om ugen. Sit repertoire omfatter musik fra det 16. gennem 21. århundrede, sunget på originalsprogene. Medlemskab i den 28-stemmen Kammerkor er ved audition kun for medlemmer af Wisconsin lutherske Choir. The Chapel Choir, en ikke-audition kor ensemble, udfører i en koncert hvert semester samt i kapel tjenester.

Instrumental ydeevne

The Concert Band er et ensemble, der udfører de fineste af vind band litteratur. Medlemskab i denne organisation er gennem en siddeplads audition. Bandet mødes fem timer hver uge, mens du udforsker en bred vifte af band kompositioner og arrangementer. Ensemblet præsenterer koncerter på campus og ture regionalt og nationalt. Andre instrumentale ensembler omfatter en Brass Ensemble, Kammerensemble, Handbells og Jazz Band.

Tangenterne

Der er mange muligheder for ledsager hvert år. Studerende ledsage kor og band, spille Schlicker orgel under kapel, eller ledsage andre studerende under betragtningerne.

Ud over klasseværelset

Ture

Årlige ydelse ture er en tid for de studerende til at rejse og nyde kammeratskabet af deres gruppe, og til at give dem en chance for at opleve, hvordan det er at udføre i forskellige rum til forskellige målgrupper. Mest af alt, WLC ture giver eleverne mulighed for at fungere som ambassadører for kollegiet og for deres Frelser, som de deler hans kærlighed gennem musik. Wisconsin lutherske Choir og Harmoniorkester hver tur årligt til steder i hele USA.

Hvert fjerde år koret begiver sig ud på en to-ugers international turné. I maj 2013, koret turnerede England og Irland, og udført i sådanne bemærkelsesværdige steder som Holy Trinity i Stratford-upon-Avon, St. Patricks Cathedral i Dublin, og Collegiate Church of St. Nicholas i Milwaukee Irish Søster byen Galway. I 2017, 500-året året for reformationen, vil ensemblet tour Tyskland og andre vestlige europæiske destinationer.

Musikken hovedtræk akademiske studier i musik analyse, musik litteratur og repertoire, og den historiske udvikling af musik. Hvad gør programmet Distinctive? WLC musikprogram giver mulighed for at studere både de metoder og æstetik denne kraftfulde form for kommunikation. Studerende kan udvikle deres talenter og nyde berigende, udvide oplevelsen af ​​musik ydeevne, både individuelt og som del af en gruppe. Programmet forbereder musikere for musik ministerium, undervisningsmiljøer, og studier. The Music Department har til huse i Center for Kunst og Performance, som har en 370-sæde koncertsal, øvelokaler, en generalprøve hal, en MMS foredragssal, og en elektronisk musik lab. Denne state-of-art anlæg er hjemsted for skolens mange ydende ensembler fine. Stipendier Musik stipendium muligheder er tilgængelige for studerende med vokal, instrumental, og medfølgende talent. De musik afdeling uddeler stipendier i beløb på $ 2.000 og $ 1.000 (plus gratis lektioner) om året, samt gratis lektion stipendier. Alle fuldtidsansatte freshmen og overføre eleverne kan ansøge om disse musik stipendier, uanset hensigten større.

Graduate School og karrierer

Forskerskolen

Mange WLC music store selskaber har deltaget godt respekteret ph.d.-skoler, herunder:

  • Indiana University
  • Truman State University
  • University of Nebraska
  • University of New Mexico
  • University of Southern California
  • VanderCook College of Music

Karrieremuligheder

WLC er kendt for at producere en vellykket skole band direktører, musiklærere og kirkemusik direktører og organister. Musik majors har også gået på at udføre med den florentinske Opera Company, Milwaukee Opera Theatre og Milwaukee Symfoniorkester og til at arbejde i musikindustrien med virksomheder som Hal Leonard Corporation og Interstate Music.

12
Program taught in:
Engelsk

See 8 more programs offered by Wisconsin Lutheran College »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
3 år
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date