Read the Official Description

Bachelor of General Studies in Music

Denne grad giver mulighed for en studerende til at kombinere en anden fagområde, hvis det ønskes. Studerende kan vælge at tage mindst 36 timer i musik eller 18 timers musik og 18 timers et andet felt. Denne grad kan give et udmærket alternativ rute til lærer certificering.

Bachelor of Music i Contemporary Worship Ministry

Dette er den mest innovative og kreative grad i kirken musik overalt. Forberedelse som musiker, lærer, præst, dirigent, og performer vil forberede de studerende til tjeneste i den lokale kirke og fortsatte undersøgelse. Denne praktiske tilgang til uddannelse lovsangsledere løser de problemer, kirkemusik ledere møder i kirkerne i dag.

Bachelor of Music med en Major i Performance

Koncentration i Guitar, orgel, klaver, eller Voice - Den Bachelor of Music i ydeevne, der tilbydes i de områder af stemmen, klaver, orgel og guitar. Kurserne udbydes i litteratur og pædagogik, forbereder eleverne til kandidatoverbygningen og undervisning karriere.

Bachelor of Music Education - Vocal Certificering

Sang / kor certificering - Musikken uddannelse er certificeret af Mississippi Department of Education for at undervise K-12. Musikken uddannelse grad involverer fire års kursus arbejde plus en trimester af superviseret undervisning. Kurser i klasseværelset metoder og faglig uddannelse forberede de studerende til en karriere i elementær eller sekundær offentlig skole undervisning.

Bachelor of Music med en Major i Musikterapi

William Carey College er akkrediteret af American Music Therapy Association og byder på en af ​​kun to programmer musikterapi i Mississippi. Gennem den stærke støtte fra det medicinske og uddannelsesmæssige samfund i det sydlige Mississippi, får eleverne mere omfattende praktisk erfaring end mange større skoler tilbyder. Musikken terapi grad kræver fire års kursus arbejde efterfulgt af en seks-måneders praktik fører til berettigelse til at sidde i den nationale eksamen fører til certificering.

Bachelor of Arts med en Major i Musik

Bachelor of Arts grad kombinerer studiet af musik med en stærk liberal kunst kerne og en uden mindreårig.

Bachelor of Music Education: Instrumental Certificering

Denne grad er designet til at forberede eleverne til at være instrumentelle undervisere, band direktører, instrumentale dirigenter og udøvende kunstnere. Studerende har mulighed for at gennemføre lever instrumental ydeevne grupper og deltage i en række instrumentale ensembler.

Standarder for optagelse

  • Freshmen udfylde den ansøgning om bachelor indlæggelser - Send din $ 40 ansøgningsgebyr - Send i din officielle ACT eller SAT scoringer - Send i din officielle gymnasium udskrift - Send i beviset for mæslinger, skal fåresyge, røde hunde (MFR) immuniseringer (har haft én MFR-skud i de sidste ti år eller to MFR-skud i dit liv) -. Hvis du har taget kollegium klasser i gymnasiet, så ring til kollegiet og bede dem om at sende os en officiel og endelig kollegium udskrift.

See 8 more programs offered by William Carey University »

This course is Campus based
Start Date
Aug. 2019
Sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Price
350 USD
per kredit time
Deadline
By locations
By date
Start Date
Aug. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
End Date

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date