Bachelor i musik

William Carey University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i musik

William Carey University

Bachelor of General Studies in Music

Denne grad giver mulighed for en studerende til at kombinere en anden fagområde, hvis det ønskes. Studerende kan vælge at tage mindst 36 timer i musik eller 18 timers musik og 18 timers et andet felt. Denne grad kan give et udmærket alternativ rute til lærer certificering.

Bachelor of Music i Contemporary Worship Ministry

Dette er den mest innovative og kreative grad i kirken musik overalt. Forberedelse som musiker, lærer, præst, dirigent, og performer vil forberede de studerende til tjeneste i den lokale kirke og fortsatte undersøgelse. Denne praktiske tilgang til uddannelse lovsangsledere løser de problemer, kirkemusik ledere møder i kirkerne i dag.

Bachelor of Music med en Major i Performance

Koncentration i Guitar, orgel, klaver, eller Voice - Den Bachelor of Music i ydeevne, der tilbydes i de områder af stemmen, klaver, orgel og guitar. Kurserne udbydes i litteratur og pædagogik, forbereder eleverne til kandidatoverbygningen og undervisning karriere.

Bachelor of Music Education - Vocal Certificering

Sang / kor certificering - Musikken uddannelse er certificeret af Mississippi Department of Education for at undervise K-12. Musikken uddannelse grad involverer fire års kursus arbejde plus en trimester af superviseret undervisning. Kurser i klasseværelset metoder og faglig uddannelse forberede de studerende til en karriere i elementær eller sekundær offentlig skole undervisning.

Bachelor of Music med en Major i Musikterapi

William Carey College er akkrediteret af American Music Therapy Association og byder på en af ​​kun to programmer musikterapi i Mississippi. Gennem den stærke støtte fra det medicinske og uddannelsesmæssige samfund i det sydlige Mississippi, får eleverne mere omfattende praktisk erfaring end mange større skoler tilbyder. Musikken terapi grad kræver fire års kursus arbejde efterfulgt af en seks-måneders praktik fører til berettigelse til at sidde i den nationale eksamen fører til certificering.

Bachelor of Arts med en Major i Musik

Bachelor of Arts grad kombinerer studiet af musik med en stærk liberal kunst kerne og en uden mindreårig.

Bachelor of Music Education: Instrumental Certificering

Denne grad er designet til at forberede eleverne til at være instrumentelle undervisere, band direktører, instrumentale dirigenter og udøvende kunstnere. Studerende har mulighed for at gennemføre lever instrumental ydeevne grupper og deltage i en række instrumentale ensembler.

Standarder for optagelse

  • Freshmen udfylde den ansøgning om bachelor indlæggelser - Send din $ 40 ansøgningsgebyr - Send i din officielle ACT eller SAT scoringer - Send i din officielle gymnasium udskrift - Send i beviset for mæslinger, skal fåresyge, røde hunde (MFR) immuniseringer (har haft én MFR-skud i de sidste ti år eller to MFR-skud i dit liv) -. Hvis du har taget kollegium klasser i gymnasiet, så ring til kollegiet og bede dem om at sende os en officiel og endelig kollegium udskrift.
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Aug. 2019
Sep. 2019
Duration
Varighed
Fuldtid
Price
Pris
350 USD
per kredit time
Information
Deadline
Locations
USA - Mississippi City, Mississippi
Startdato : Aug. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
USA - Biloxi, Mississippi
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Aug. 2019
USA - Mississippi City, Mississippi
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Sep. 2019
USA - Biloxi, Mississippi
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen