Olie og Gas Faciliteter Drift og vedligeholdelse

Om skole / organisation:

Det Petroleum Engineering Fakultet blev etableret i 1947. Førende professorer med ph.d.-grader eller Doctor of Science grader tog studerende til at blive faglært personale inden for olie og gas teknologi og teknik. Vores studerende har mulighed for at studere og arbejde på de mest moderne råolie laboratorier, der er udstyret med moderne faciliteter.

Om University (historie, moderne forbedringer, skole mission, prisuddelinger / akkrediteringer)

Etableret i 1914 Samara State Technical University er forpligtet til renheden af ​​videnskab, forskning og innovation. Vores mål er at gøre det lettere markedets behov på de områder, som vi er specialiserede med studerende er udstyret med direkte anvendelige færdigheder. Og vi kan ærligt sige, at universitetets alumner succes i praksis erhvervet viden.

I dag universitetet omfavner 3 vigtigste campusser, 17 uddannelsesmæssige bygninger, 8 sovesale, mere end 50 forskningscentre, 2 sport komplekser og 3 fritidshjem.

Universitetet er licenseret af Ministeriet for Undervisning og Videnskab i Den Russiske Føderation til at gennemføre den pædagogiske aktivitet i området for videregående uddannelse (Licens № 1938 fra den 17. februar 2016). Universitetet er akkrediteret af ministeriet for undervisning og videnskab i Den Russiske Føderation (State Accreditation Certificate № 1676 fra den 22. januar 2016).

Ting, der gør programmet særlige

Ved at vælge en grad i Olie og Gas Studies du åbner en bred vifte af perspektiver i både at studere og karriere. Uddannelsen er indbyrdes med tre andre: BSc Udnyttelse og service af olie og gas Transport og Lagrene; BSc Olie og Gas godt Boring; og BSc gasudvinding. Derfor er det muligt at ændre dit program, før det tredje år af uddannelsen.

Undervisningen personale Petroleum Engineering fakultetet tæt samarbejder med olie- og gasindustrien; i løbet af undersøgelsen, de udvikler en kombination af teori og praksis. Studere med os giver dig unik oplevelse af at studere og arbejde i centrum af olie- og gasudvinding, transport og raffinaderi, Samara-regionen.

Resultatet for kandidater

Efter afslutningen af ​​denne grad vil programmet studerende være i stand til at skabe økologisk og økonomisk begrundelse for udviklingen af ​​oliefeltet på de praktiske erfaringer i både at studere og praktikophold; anvende den passende metode til udvinding af olie. Ud over de kritiske områder teori og analyse, kendskab til udstyr, doneret af de førende virksomheder i branchen, giver vores kandidater den konkurrencefordel, når komme ind på arbejdsmarkedet.

Ansøgningsfrister

Proceduren for ansøgning om programmet slutter den 19. august

Start Datoer

Proceduren for ansøgning om programmet starter den 1. juni

Optagelse proces

  • Udfyld et ansøgningsskema - Email ansøgningsskemaet, en kopi af dit pas og kopier af dine uddannelsesmæssige dokumenter på engelsk eller russisk.
  • Vent til det officielle svar fra universitetet (ca. 2-3 uger) - Oversæt og notarize dine uddannelsesmæssige dokumenter i ambassade i Den Russiske Føderation i dit land - Ansøg om et Student Visa i dit land - Ved ankomsten til Samara fremlægge alle de originale dokumenter - underskrive kontrakten og betale studieafgift for de første semester / år Ansøgere, der ikke taler russisk er tilmeldt den etårige forberedende kursus, tage en eksamen af ​​det russiske sprog, og efter at indsende dokumenterne for uddannelsen .

Adgangskrav (sprog, forudgående grad eller uddannelse, etc.)

Adgangskrav eksamener:

1) Matematik
2) Fysik
3) Russisk

Liste over dokumenter:

  • International pas
  • Migration Card (du får det på den russiske grænseoverskridende kontrol)
  • 6 farvefotos (størrelse 3 x 4)
  • Educational dokumenter (high school certifikat) og deres bekræftede kopier, oversat til russisk og notarielt af en certificeret advokat i hjemlandet af kandidaten.
  • et certifikat for sundhed, der er udstedt af det officielle organ i hjemlandet og den oprindelige lægeerklæring, der beviser HIV-negativt resultat inden for de sidste 30 dage

Længde af programmet

4 års fuldtidsstudium

Omkostninger

126200 rubler om året

Scholarship information

Internationale ansøgere har mulighed for at modtage stipendier fra den russiske regering. For at ansøge om sådanne stipendier bør du kontakte den Repræsentationskontor i Rossotrudnichestvo i det land, du bor.

Program undervist i:
Engelsk
Russisk

Se 9 flere kurser fra Samara State Technical University »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Price
82,400 RUB
126200 rubler om året
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date