Den udbredte anvendelse af nye distributions- og produktionsmetoder giver nu store nye muligheder for nutidens produktdesignere.

Produktdesign handler om konstant at undersøge forholdet mellem brugeren og produktet. Der er alle slags produkter, og de er overalt; Fra den rent funktionelle til dem, der gør en erklæring eller fortælle en historie. Den udbredte anvendelse af nye distributions- og produktionsmetoder giver nu store nye muligheder for nutidens produktdesignere.

Product Design handler om hele tiden at undersøge forholdet mellem produkter og deres brugere. Der er alle slags produkter, og de er overalt, fra de rent funktionelle til dem, der gør en erklæring. Kernen handler produktdesign om at sætte spørgsmålstegn ved og omdefinere det, der allerede eksisterer. Derfor udvikler produktdesignere mening og tænker på udseende.

Nye teknologier har allerede udløst grundlæggende debatter om fremtiden for veletablerede ideer vedrørende produktdesign, brug af produkter og produktøkonomi. Den udbredte anvendelse af nye distributions- og produktionsmetoder giver nu store nye muligheder for nutidens produktdesignere.

Et vigtigt aspekt af studieprogrammet er opdagelsen og udviklingen - ved bogstaveligt talt at "få dine hænder snavset" - af (nye) materialer og produktionsprocesser. Du kan endda gå et skridt videre: ved ikke at være bange for at nedbryde det, der allerede eksisterer, både fysisk og konceptuel, såvel som produktion og distribution. Dermed udvikler du nye ideer og nye måder at bruge produkter på; Du vil uddybe de praktiske konsekvenser af design.

Eksempler på disse konsekvenser omfatter dimensioner som miljømæssig og social bæredygtighed. Som produktdesigner er du således ikke begrænset til at arbejde med eksisterende instrumenter; Du kan også tilpasse disse instrumenter eller endda designe dit eget. Dette går ud over selve produktet: produktdesign er ikke begrænset til konkrete objekter, men kan også resultere i en proces eller en service.

Sammenfattende: Produktdesignere er eksperimentelle, forskningsdrevne, samarbejdsvillige og iværksættere, der kan forestille sig, hvordan produkter kan ændre vores fremtid.

IMG

Karrieremuligheder

  • Produktdesigner til forskellige brancher
  • Konceptudvikler
  • og mere..

Oprettelse Pioneers

Vores Succesfulde produktdesign alumni omfatter: Suzanne van Beest (nomineret til Electrolux Design Lab konkurrence og opført i HOT100) og Isaac Monte (vinder af Drempel Award 2013 og Henri Winkelman Award 2013 i øjeblikket er han leder af Institut for Produktdesign på The Academy of Design i Colombo / Sri Lanka).

Porteføljekontroliste

Er du …

  • talentfulde i billedkunst?
  • uafhængig og ansvarlig?
  • dedikeret og motiveret?
  • iværksættervirksomhed?

Så besøg en af ​​vores Open Days eller åbne aftener - og bringe din portefølje! - Og søge om optagelse.

Hvad

Et udvalg af 10-15 værker, som blev efterfulgt af en kreativ proces

For eksempel: designs, genstande, fotos, film, spil, animationer, mode (tilbehør), møbler, modeller, tegninger, plakater, kampagner, malerier, anvendelige artefakter og skulpturer. Du kan udgive og præsentere alt dette i en pæn traditionel portefølje mappe, men du kan også bruge forskellige metoder: 3D arbejde kan bringes i en kasse (pap), kan digital arbejde blive præsenteret på en bærbar computer eller tablet.

Bemærk venligst: bortset fra disse værker, bedes vise os nogle andre ting, du har oprettet. Foretag en omhyggelig udvælgelse mellem de to. På den måde kan vi vurdere, hvorvidt du har en indsigt i dine egne kvaliteter og dit eget arbejde.

Program undervist i:
Engelsk

Se 10 flere kurser fra Willem de Kooning Academy »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato