Læs den officielle beskrivelse

De spil du spiller, den mobiltelefon, du bruger til at sende SMS-beskeder, den hjemmeside, hvor du gør din online shopping. Teknologi er overalt omkring os, og er en vigtig del af vores liv. For vigtigt til bare overlade det til teknologer.

I psykologi & Technology du lære, hvordan teknologien påvirker mennesker, og hvordan du kan bruge viden om psykologi at lade folk bruge teknologi så effektivt som muligt. Men du også lære, hvordan du kan bruge psykologi til at designe helt nye teknologiske applikationer som motiverende rehabilitering teknologi i sundhedssektoren, omgængelig robotter eller hjerne-computer-grænseflader.

Mennesker og teknologi

Undervisning personale og studerende på Psykologi & Technology program aftale med en bred vifte af forskellige fag, som alle fokuserer på forholdet mellem mennesker og teknologi. For eksempel:

  • Robotter, der hjælper i husstanden
  • Intim teknologi til at vise hengivenhed på afstand
  • Online auktioner du kan stole på
  • Belysning, der gør dig sundere og smartere
  • Avatars, der hjælper dig med at spare energi
  • Intelligent gadebelysning
  • Persuasive teknologi, eller hvordan kan din mobiltelefon hjælpe dig til at tabe sig? Og hvordan kan din bruser gøre dig bruge mindre vand?

Højest vurderet i Guide til at vælge et universitet og Elsevier

Psykologi & Technology er en større, som formelt er en del af bacheloruddannelsen Innovation Sciences (Technische Innovatiewetenschappen). Innovation Sciences Bacheloruddannelsen modtog en høj rating i Keuzegids Universiteiten 2016 (på hollandsk) (Guide til at vælge et universitet 2016). Programmet scorede meget i forhold til andre sammenlignelige programmer.

I Elsevier 2015 Innovation Sciences bacheloruddannelsen er vurderet (meget) god af de studerende. Eindhoven studerende på Innovation Sciences angiver, at de er meget tilfredse med lærerne, at programmets indhold og eksamener.

Eindhovens universitet for teknologi (TU / e) er den bedste universitet (af teknologi) i Nederlandene, i henhold til Elsevier 2015 og Keuzegids Universiteiten 2016 (Guide til at vælge et universitet 2016). Eindhovens universitet for teknologi var også den bedste rangerede hollandske University i Global beskæftigelsesegnethed Survey.

Major Psykologi & Technology

Din fremtid begynder ved TU / e i Bachelor College, hjem til universitetets bacheloruddannelse. Som studerende på denne Bachelor College får du masser af muligheder for at sammensætte din egen undersøgelse på baggrund af dine interesser og ambitioner. I Bachelor College du begynder med en tre-årig bachelor, efter en række obligatoriske fag som matematik og fysik og læring teknisk design. I Bachelor College udvikle dig færdigheder, som du har brug for i industrien og lærer at oversætte din teknologiske viden til programmer, der er relevante for samfundet. Dine vigtigste en væsentlig del af din bachelor studie. Det er, hvor du vælger det område, hvor du ønsker at arbejde senere som ingeniør. Dette er grundlaget for din uddannelse.

Denne hjemmeside giver mere information om de store Psychology & Technology. Psykologi & Technology er en større, som formelt er en del af bacheloruddannelsen Innovation Sciences (Technische Innovatiewetenschappen). Efter eksamen i denne store du modtager diplom for bacheloruddannelsen Innovation Sciences (Technische Innovatiewetenschappen). og graden af ​​Bachelor of Science i psykologi & Technology.

Psykologi & Technology er en af ​​de to store selskaber inden bacheloruddannelsen Innovation Sciences (Technische Innovatiewetenschappen). Den anden store er: Bæredygtig Udvikling.

NVAO akkreditering

Dette program er juridisk anerkendt og akkrediteret af Akkrediteringsrådet Organisationen af ​​Nederlandene og Flandern (NVAO).

Program undervist i:
Engelsk

Se 6 flere kurser fra Eindhoven University of Technology »

This course is Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
3 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date