Bachelor i psykologi

University of Nicosia

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i psykologi

University of Nicosia

 • Varighed (år): 4
 • Kvalifikation Tildelt: Bachelor of Science i psykologi
 • Kvalifikationsniveau: Bachelor Degree (1st Cycle)
 • Undervisningssprog: Engelsk og græsk
 • Studieform: Heltid eller Deltid
 • Minimum ECTS-point: 240

Profil af programmet

Formål

Programmets vigtigste uddannelsesmæssige formål er følgende:

 1. Den Psykologi program er afsat til orientering af de studerende i de forskellige sub-specialer i psykologi.
 2. Programmet byder på en grundlæggende uddannelse i psykologi specialiteter, og i de store teorier og teknikker i psykologi, og som sådan giver en første tilgang til psykologer kvalifikationer og forskning i psykologi.
 3. Studerende omfatter generelle teorier, det empiriske beviser og anvendelse af viden i anvendt områder af psykologien med en følelse af formål, der hjælper med at forbedre den menneskelige tilstand i forskellige indstillinger.

Målsætninger

 1. Demonstrere kendskab til de store begreber, teoretiske perspektiver, empiriske resultater og historiske tendenser, metoder i psykologi.
 2. Forstå og anvende basale forskningsmetoder, herunder eksperimentelle metoder, kvantitative og kvalitative metoder, forskningsdesign, dataanalyse og fortolkning.
 3. Respekt og bruge kritisk og kreativ tænkning, skeptisk undersøgelse og den videnskabelige tilgang.
 4. Forstå og anvende psykologiske principper på personlige, sociale og organisatoriske spørgsmål.
 5. Beviser afvejes tolerere tvetydighed, handle etisk og afspejler andre værdier ligger til grund psykologi.
 6. Demonstrere informationskompetence og evnen til at bruge computere og anden teknologi til mange formål
 7. Hone kommunikationsfærdigheder til effektivt at kommunikere videnskabelig viden.
 8. Anerkender, forstår og respekterer kompleksiteten af ​​sociokulturel og international mangfoldighed.
 9. Vis indsigt i ens egen og andres adfærd og mentale processer og anvende effektive strategier for selvforvaltning og selv-forbedring.
 10. Udgå fra hovedrollen med realistiske ideer om, hvordan man bruger psykologisk viden, færdigheder og værdier i forskellige erhverv, og på kandidat- eller fagskolen.

Karriereudsigter

Efter vellykket gennemførelse af programmet vil kandidater være fuldt forberedt og rustet til forskellige stillinger, hvor de kan anvende psykologi på dagligdagsspørgsmål for at forbedre individers, gruppers og systemers trivsel. Desuden kan de være involveret i andre områder, såsom forskning tjenester, sociale ydelser, forbrugeradfærd og områder i forbindelse med stigende kulturel og etnisk mangfoldighed.

Vores kandidater kan arbejde tæt sammen med fagfolk på andre områder, i tværfaglige hold, for eksempel lærere, læger, ledere, advokater og så videre. På alle disse områder kan de tilføje et særskilt perspektiv, som supplerer hinanden.

Potentielle beskæftigelsesmuligheder omfatter: Klinisk indstilling, uddannelse, industri, samfund, økonomi mv.

Adgang til videre studier

Kandidater af programmet kan accepteres i anden cyklus grader (kandidatgrad).

Vurdering

Kursusvurdering består normalt af en omfattende afsluttende eksamen og løbende vurdering. Kontinuerlig vurdering kan blandt andet omfatte mid-termer, projekter og deltagelse i klassen.

Bogstavkarakterer beregnes ud fra vægten af ​​den afsluttende eksamen og den løbende vurdering og de faktiske numeriske karakterer opnået i disse to bedømmelseskomponenter. Baseret på kursuskaraktererne beregnes den studerendes semester karakterpoint gennemsnit (GPA) og kumulative point gennemsnit (CPA).

Graduation Krav

Den studerende skal udfylde 240 ECTS og alle krav program.

Der kræves et minimum kumulativt kvalitetspoint (CPA) på 2,0. Således, selv om en 'D-' er en PASS-klasse, kræves der en gennemsnitsklasse på 'C' for at opnå en CPA på 2,0.

Learning Outcomes

I slutningen af ​​programmet vil kandidater kunne:

 1. Beskriv og anvend psykologi begreber, sprog og teorier, forklare store perspektiver og demonstrere forståelse af dets bredde og dybde.
 2. Differentierer forskningsmetoder, evaluerer egnethed af forsknings konklusioner, design og gennemførelse af grundstudier og generalisering af forskningsresultater på passende vis.
 3. Foreslåede resultater omfatter brug og engagere sig i kritisk tænkning, ved hjælp af argumentation i argumenter og overtalelse, og nærmer problemer med raffinement.
 4. Identificere vigtige anvendelser af psykologi, artikulere hvordan det kan bruges til social forståelse og offentlig politik og anerkende de etiske kompleksiteter ved at anvende psykologi.
 5. At forstå behovet for etisk adfærd, tolerance for tvetydighed, demonstration af skepsis og intellektuel nysgerrighed, afstemning af videnskabeligt bevis, samfundsansvar og respekt for menneskelig mangfoldighed.
 6. Demonstrere kompetent, etisk og ansvarlig anvendelse af oplysninger i akademisk arbejde, anvendelse af software i forskningsrapporter, og mastering sådanne computer basics som Internet navigation og regneark generation.
 7. Vis følsomhed over for og respekt for mangfoldighed, og være i stand til at overveje og forklare rollen som kulturelle, racemæssige, etniske og økonomiske faktorer og privilegium og diskrimination i folks adfærd.
 8. Påfør psykologi til personlig og faglig udvikling, til selv at regulere og til at vise den personlige integritet.
 9. Påfør psykologi principper til karriere beslutningstagning, sigter mod mulige karriereveje, identificere realistiske kandidat-uddannelse vej, idet praktiske karriere trin og værdsættelse livslang læring og løbende faglig udvikling.
 10. Psykologiprogrammets hovedfokus er at forberede sine kandidater til adgang til post-graduate-programmer, der søger specialiserede 2. og 3. cykluskvalifikationer.
Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
 • Græsk
University of Nicosia

Sidst opdateret November 25, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
4 år
Deltid
Fuldtid
Price
Pris
8,940 EUR
Lokale / EU-studerende årlige undervisning; € 9.120 International studerende årlig undervisning
Information
Deadline
Contact school
Locations
Cypern - Nicosia, Nicosia
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Contact school
Slutdato Contact school
Dates
Sep. 2019
Cypern - Nicosia, Nicosia
Ansøgningsfrist Contact school
Slutdato Contact school