Read the Official Description

Bachelor i Psykologi

Psykologi er en disciplin, hvis mål er at forstå og forbedre fungerer af enkeltpersoner, grupper og samfund som helhed. Nogle psykologer håndtere diagnostik og behandling af psykiske problemer, men psykologisk viden og færdigheder er nødvendige i en række erhverv, der beskæftiger sig med forskellige udfordringer i forbindelse med menneskelige sind og adfærd. Med andre ord, kan psykologi kandidater forfølge deres karriere i en række forskellige områder, herunder uddannelse, medier, markedsundersøgelser, marketing og reklame, sundhedspleje, business, eller it-forskning og design.

For hvem?

Psykologi bliver interessant for alle, der er nysgerrig, hvordan folk tænker, hvad de føler, og hvordan de reagerer i forskellige situationer. En bacheloruddannelse i psykologi omfatter kurser i grundlæggende områder af marken og det udsætter de studerende til grundlæggende principper i humaniora, samfundsvidenskab og naturvidenskab. En bacheloruddannelse i psykologi er rettet til alle, der ønsker at forfølge et menneske-relateret besættelse og ikke nødvendigvis blive en psykolog i fremtiden. Hvis du er interesseret specifikt i klinisk psykologi eller erhvervsmæssig / arbejde psykologi bør du overveje at tage fuld tid fem år Master Program til at få de nødvendige kompetencer.

Fordele

A unik sæt af de bedste Bachelor-niveau moduler, SWPS har at byde på: adfærdsstudier, konfliktløsning og ledelse, Mind-Kommunikation-Teknologi, Tværkulturel psykologi.

Program designet med de bedste Europæiske kvalifikationsstandarder i tankerne (f.eks. EuroPsy certifikat). Vores mål er at sikre up-to-date standarder for uddannelse på europæisk plan, Uddannelse og faglig udvikling inden for psykologi.

Detaljeret Program Beskrivelse

Det første år af programmet indeholder en intensiv uddannelse på alle områder af psykologi (udviklingsmæssige, følelser og motivationer, social, psykopatologi, kognitive, individuelle forskelle, etc.) og grundlæggende i metode og statistik. Vi har også fokus på faglighed og kulturelle kompetencer internationale studerende i interkulturel og flersproget verden.

På det andet år, er størstedelen af ​​moduler dedikeret til 4 temaområder: Adfærdsmæssige Undersøgelser, konfliktløsning og Ledelse, Mind-Communication-teknologi, Tværkulturel psykologi. Studerende får at vide, hvordan at foretage måling, adfærdsmæssige vurdering og adfærdsændring procedurer. De udvikler kommunikative færdigheder, få viden om mellemmenneskelige relationer og konflikthåndtering: forhandlinger og mægling.

Tredje år indebærer en fortsættelse af de 4 tematiske områder plus Bachelor Seminar. I årene II og III studerende komplet 5 valgfrie moduler og 4 udenlandske sprog kurser samt. Eleverne får kompetencer i: tosprogethed og multikulturel skole uddannelse, psykologi akkulturation og økonomiske migrationer, brug af eye-tracker og visuel kommunikation. De ved, hvad er psykologi lederskab og kan anvende adfærdsmæssige teknikker til forskellige befolkningsgrupper og problemer. Alle deres nyvundne viden og færdigheder kan bruges i deres Bachelor Seminar.

Specialiseringer

Studerende specialisere i 4 temaer: adfærdspsykologi (også kendt som adfærdsanalyse) den omfattende brug af empirisk validerede principper for læring til at udvikle, gennemføre og evaluere praktiske strategier, der forbedrer evner og selvstyring færdigheder børn og voksne i fællesskab, hjem, og undervisningsmiljøer.

Konflikter er uløseligt forbundet med social interaktion i familier, samfund, organisationer og internationale forbindelser. Konflikt dynamik, hvis forvaltes godt, er en vigtig del af den sociale forandring, fremme adaptive sociale processer. Den teori og praksis af konfliktløsning og lederskab er fokuseret på sådanne konflikthåndtering processer, gennem brug af forhandlinger, mægling og coaching teknikker, og basere på teori-baserede modeller af konflikt dynamik.

Inden Mind-Communication-teknologi: popularitet og tilgængelighed af eye-tracking metoder har været hastigt voksende i de sidste mange år. Eye-trackers giver os mulighed for at måle og registrere øjenhøjde og bevægelse. De anvendes i grundlæggende psykologisk forskning, hjælpe med at designe bedre web-sider eller brugervenlige computerprogrammer, og endda gøre det muligt at bygge særlige kommunikationssystemer for handicappede.

Psykologi af akkulturation og økonomiske migrationer muliggør kontakt med kulturel mangfoldighed, gennemføre kulturelle interviews og erfaring med multikulturel skole uddannelse samt at drive forretning i et interkulturelt miljø.

Hvad nu?

Efter afslutningen af ​​programmet, kan kandidater fortsætte deres studier.

  • Studerende kan forfølge certificering i Behavior Analysis Certification Board. De principper og procedurer, der er udviklet inden for adfærdspsykologi er blevet anvendt med succes på områder som klinisk psykologi, traditionelle og specialundervisning, Forretning, arbejdssikkerhed, Addiction, selvforvaltning, og Rehabilitering.
  • Studerende kan vælge at fortsætte deres uddannelse på master-niveau i klinisk psykologi specialisering, hvis de er interesseret i at arbejde som professionel psykoterapeut.
  • Psykologi af Konflikthåndtering kan udvides i områder med forhandling, mægling, coaching, kommunikation og ledelse.
  • Cross kulturelle psykologi åbner muligheder for internationale forretningsforbindelser samt uddannelse, f.eks. arbejde med indvandrerbørn i internationale skoler.

Efter afslutningen af ​​programmet, kan kandidater forfølge deres professionelle karriere.

Psykologi kandidater har en lang række faglige muligheder, og de kan forfølge mange karriereveje. Efter at de opfylder alle de specifikke jobkrav, kan de finde beskæftigelse som: Socialrådgivere og rådgivere; Behavior analytikere (esp. inden for autisme terapi); Uddannelses- og akademiske psykologer; Tværkulturelle konsulenter; liv trænere; karriererådgivere, erhvervsskoler rådgivere; forbruger- og markedsføring psykologer; udvælgelse af personale og teambuilding specialister.

Sprogkrav

  • IELTS 5.5;
  • CAE 47-51;
  • TOEFL iBT 69-70;
  • TOEFL Computer-baseret 196;
  • TOEFL Papir-baserede 525
Program taught in:
Engelsk
This course is Campus based
Start Date
Okt. 2019
Duration
6 semestre
Fuldtid
Price
3,500 EUR
Deadline
By locations
By date
Start Date
Okt. 2019
End Date
Application deadline

Okt. 2019

Location
Application deadline
End Date