Bachelor i psykologi

Effat University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i psykologi

Effat University

Effat Universitet er blandt nogle få udvalgte universiteter, der tilbyder en bi-dimensionel psykologi grad, det er forskning, og community-arbejde baseret på. Psykologi afdeling på Effat Universitet skiller sig ud som et fyrtårn for studerende, der ønsker et alternativ til den traditionelle psykologi. Programmet introducerer eleverne til en bred vifte af emner inden for psykologi, og også giver dem mulighed for at fokusere på to anvendte områder af psykologi, klinisk psykologi, og Organizational Behavior Psykologi. En række overførbare færdigheder skønnes nødvendige for beskæftigelsesmulighederne er også indarbejdet i programmet og styrkes gennem en række skole-og fritidsaktiviteter samt pædagogiske tilgange og metoder, der understreger elevernes personlige, akademiske og faglige vækst. Kandidater i psykologi afdeling på Effat Universitet vil være effektive forandringsagenter i deres lokalsamfund fremmer personers velvære og bidrager til kvaliteten af ​​organisationer.

Koncentration områder

Klinisk psykologi

Klinisk koncentration Psykologi introducerer eleverne til, hvordan klinisk praksis til formål at fremme trivsel og personlig udvikling af personer med diagnosen psykisk baserede angst eller dysfunktion. Studerende studere de klassiske og de seneste forskningsresultater på en række vigtige emner såsom unormal adfærd, psykologisk vurdering, og psykoterapi. De er også introduceret til en række terapeutiske behandlinger og teknikker, der anvendes ved kliniske psykologer til at fremme den sunde personlige og interpersonelle funktion mentalt nødstedte. Klinisk psykologi praktikplads indebærer praktisk uddannelse i en anvendt klinisk indstilling fx hospital og god klinisk praksis mv, som udføres under fælles tilsyn fra en tilsynsførende fra placeringen site, og et fakultet medlem fra Institut for Psykologi på Effat University.

Organizational Behavior Psykologi

Organizational Behavior Psykologi koncentration giver de studerende med dybdegående viden om, hvordan psykologi er relevant for udførelsen af ​​faglige organisationer. Studerende, der ønsker at specialisere sig i dette område vil blive introduceret til den klassiske såvel som de nuværende teoretiske og forskningsresultater i emner relateret til Organizational Behavior Psykologi såsom Business Psychology, Human Resource Management, Psykologi Ledelse og Management, Media relationer, menneskelig præstation. Organizational Behavior Psykologi praktik indebærer praktisk uddannelse i arbejde indstillinger (fx arbejds såsom virksomheder og brancher, og andet arbejde miljø) etc., udføres under fælles tilsyn fra en tilsynsførende fra placeringen site, og en fakultet medlem fra Institut for Psykologi på Effat University.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Saudi-Arabien - Jeddah, Makkah Province
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Saudi-Arabien - Jeddah, Makkah Province
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen