Bachelor i psykologi

TED University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i psykologi

TED University

OM OS

Psykologi, som videnskab, er blevet ændret dramatisk i de sidste par årtier, der udvikler sig til en kompleks disciplin med en bred vifte af underdiscipliner og specialiteter. Men forståelsen af ​​psykologi og psykolog har ikke ændret sig så meget i offentligheden for det meste at henvise til og begrænses til en klinisk psykolog, hvis speciale er på psykiske problemer og psykoterapi. Derfor er definitionen af ​​psykologi nu vigtigere end nogensinde. "Psykologi er studiet af mentale tilstande og processer for at forstå de grundlæggende mekanismer og funktioner i opfattelse, kognition, følelser og holdninger, der styrer adfærd både på individuel og social plan." Da psykologi dækker et bredt sæt emner, der overlapper hinanden med en række discipliner fra biologisk til socialt er det en tværfaglig og integreret videnskab.

Som nyoprettet psykologi afdeling ser vi frem til en lovende fremtid, der inkorporerer den nuværende integrerede og "hub science" vision, der forbedrer vores forskning og undervisningspotentiale samt muligheder, som vi tilbyder til vores studerende. I vores læseplan opnår psykologi store studerende en avanceret forståelse af underfelter og også en stærk videnskabelig og forskningsbaseret og relateret færdighed, der forbereder dem både til at øve deres viden og færdigheder i en række faglige sammenhænge og for deres kandidatarbejde i psykologi og andre relaterede discipliner.

Undervisning og læring

"Formålet med psykologi er at give os en helt anden ide om de ting, vi kender bedst." (Paul Valery)

I overensstemmelse med de uddannelsesmæssige mål for TED-universitetet generelt integrerer Psykologisk Institut student-centrerede og interaktive læringsmetoder i sin uddannelsesstrategi. Inden for denne strategi tager de en aktiv rolle og ansvar i deres uddannelse, der deltager i forskning, planlagt gruppearbejde og diskussioner, og forbereder også projekter og præsentationer og gør observationer på stedet. I læseplanen giver de første års fælles kerne kurser de studerende mulighed for at etablere et stærkt videnskabeligt grundlag på tværs af natur- og biovidenskaberne og udvikle grundlæggende faglige færdigheder. I det andet år udgør de obligatoriske kurser et fundament af kernekendskab, der dækker de vigtigste områder af psykologi, og af forskningsmetoder og statistikker, som psykologer bruger. Studerende tilbydes også en række valgfrie kurser og en mulighed for at koncentrere sig om nogle delområder af psykologi som eksperimentelle, udviklingsmæssige, sociale, industrielle / organisatoriske og kliniske. Selvom psykologi bacheloruddannelsen ikke giver specialisering inden for noget område af psykologi, studerende studerende med en psykologisk læsefærdighed, praktisk og teoretisk videnbase og dybtgående forskningsfærdigheder. Udover afdelingenes kurser kan vores studerende vælge forskellige kurser udbudt af andre afdelinger. Desuden har eleverne i løbet af den 4-årige akademiske periode mulighed for at gøre mindre fra et andet felt afhængigt af deres egen præference og interesse uden ekstra kreditbelastning.

Laboratorier

Vores fakultetets medlemmer undersøger aktivt deres interesseområder og tre forskningsfokuser kan defineres som familieforskning, traumatestudier og real-world-kognitionsforskning; og det forventes, at forskningslaboratorier åbnes til brug i næste akademiske år.

Karrieremuligheder

Psykologi er blandt de hurtigst voksende erhverv i vores æra. Der er mange karrieremuligheder for psykologkandidater, herunder, men ikke begrænset til, akademiske stillinger (forskningsassistent), sundhedssektoren (hospitaler, rådgivningscentre mv.), Børne- og familieydelser (førskoleinstitutioner, børnebeskyttelsescentre, familiehospitaler) rådgivningstjenester (skolerådgivning mv.), industrisektoren (PR, menneskelige ressourcer) og medier. I Tyrkiet tillader lovgivningen psykologkandidater at arbejde i statslige institutioner som psykolog. Selv om der er nogle job i forbindelse med en bachelorgrad i psykologi, kræver mange andre karrierestillinger uddannelse ud over baccalaureatniveauet. Som værende parallelt med standarderne for de moderne verdenskandidater, der ønsker en karriere inden for specialisering (fx klinisk psykologi, udviklingspsykologi, kognitiv psykologi, neuropsykologi, socialpsykologi mv.), Skal de gennemføre uddannelsesniveau på dette område.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret December 3, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
8 semestre
Deltid
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Tyrkiet - Ankara, Ankara
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Tyrkiet - Ankara, Ankara
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen