Read the Official Description

Psykologi majors lærer om menneskelig adfærd og dens kontekst. De studerer motivationer, evner og menneskelige evner, og praktikere sætte denne viden til at arbejde i lindring af menneskelige lidelser.

Moderne psykologi er noget opdelt i forskellige tilgange eller teorier for at forstå adfærd. Organismerne anses kan variere fra chimpanser til duer, fra mennesker til amøber. Nogle psykologer mener, det er vigtigst at forstå fysiologiske processer (biologisk metode); andre sjældent, om nogensinde, overveje fysiologi. Nogle psykologer insistere på, at vi skal undersøge de dybeste tanker det ubevidste sind (psykoanalysen); andre søger at forstå mentale strukturer og processer, der ligger til grund for den menneskelige ydeevne (cognitivists). I mellemtiden, andre studerer placerede handlinger organismer og benægte, at "sindet" kan adskilles fra dette niveau af analyse (behaviorismen). Psykologi er langt fra at være en samlet inden for forskning og praksis. Dette vil være et af de spørgsmål, du bliver nødt til at svare for dig selv: hvilket felt eller perspektiv i psykologi er det mest interessante for dig.

Områder af undersøgelsen omfatter fysiologi af hjernen og nervesystemet, kognition, læring, børnepsykologi, unormal psykologi og dyrs adfærd.

Hvor kan jeg gå med psykologi?

En grundlæggende viden om psykologi kan belyse nogle grundlæggende principper for adfærd - et enormt aktiv, hvis du ønsker at kommunikere effektivt, overtale, overvåge eller undervise. Psykologi er et af de mest populære bachelor store selskaber. Mange store selskaber bruger det som en base for en liberal kunst uddannelse, eller som et fundament for arbejde i andre områder som medicin, jura, handel, menneskelige tjenester, ledelse, salg og lignende.

Ud over de ovennævnte, kan de studerende være interesseret i at forfølge en grad i beslægtede områder orienteret mod anvendt praksis. To af disse muligheder, som ikke er beskrevet her, er en kandidatgrad i Rådgivning og Pædagogisk Psykologi (CEP), der udbydes af Seminarium, og en kandidatgrad i socialt arbejde (MSW), der tilbydes gennem afdelingen for Medicin.

Relaterede grader og programmer

  • Psykologi, Minor
  • Psykologi, Master of Arts Degree
  • Psykologi, dr.phil Degree
Program taught in:
Engelsk

See 10 more programs offered by University of Nevada, Reno »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date