Læs den officielle beskrivelse

regnskab

Disciplinære

Både større og mindre i Regnskab er disciplinær. "Disciplinære" betyder, at alle regnskabsmæssige studerende får energisk og grundig uddannelse i anvendt regnskabspraksis. Mere end 90 procent af UW-Green Bay Regnskab kandidater typisk finde beskæftigelse i deres valgte karriere inden for seks måneder efter eksamen. Alumni undersøgelser viser, at tidligere studerende opfatter Regnskab program meget positivt, deres uddannelse forberedt dem særdeles godt for deres karriere, kvaliteten af ​​Accounting fakultet er "udmærket", og de vil helt klart anbefale programmet til andre. Nye undersøgelser tyder også på, at langt over 30 procent af regnskabsdirektiverne kandidater passerer alle fire dele af CPA eksamen i løbet af deres første møde; af dem, der tager det en anden gang, vil 75 procent videregive alle fire dele. Disse tal kan sammenlignes meget positivt med de nationale gennemsnit, hvor det første gang beståelsesprocent er cirka 20 procent.

Disse succeser kan tilskrives Regnskab er moderne og stringent pensum, En dedikation til undervisning ekspertise og fokus på de færdigheder, grundlæggende for karriere som effektiv skrive, tale, kvantitativ analyse, computer færdighed, beslutningstagning og problemløsning. I regnskabsprogrammet du får både den indgående regnskabsmæssig viden og den brede baggrund i erhvervslivet er nødvendig for at forstå betydningen af ​​regnskab i erhvervslivet.

Regnskab fakultet er forpligtet til at opfylde behovene i erhvervsliv og samfund og til at yde en fremragende læringsmiljø.

Den Regnskab program adresser moderne regnskabs- og forretningsmæssige forhold, herunder den rolle, bogføring i løbende kvalitetsforbedringer, gennemførelsen af ​​edb-teknologi, fremskridt inden for systemer til regnskabsoplysninger og ac¬counting etik. Disse spørgsmål og flere behandles i specifikke klasser, og i hele pensum. Dagens business¬es kræver medarbejdere, der er effektive kommunikatører og prob¬lem løsere med bredt baserede liberale uddannelser. Regnskab studerende tage kurser, der udvikler deres communi¬cation færdigheder og de får bredde gennem kurser i kunst, humani¬ties, samfundsvidenskab og naturvidenskab.

Omfattende muligheder er til rådighed til at imødekomme erhvervsfolk og at få praktisk erfaring. Aktive studenterorganisationer såsom Accounting Students Association, giver muligheder for at møde andre med lignende interesser og udvikle kontakter med virksomhederne. Deltagelse i praktik program kraftigt fremmes. Her lærer eleverne, mens du arbejder i en egentlig business indstilling. Mange studerende fortsætte med at arbejde på fuld tid for deres praktik sponsorer efter endt uddannelse.

Da større i Regnskab er en disciplinær større, skal den studerende gennemføre et tværfagligt mindreårig. Studerende, der afslutter Accounting store automatisk opfylder kravene til den mindreårige i Business Administration.

Program undervist i:
Engelsk

Se 19 flere kurser fra University Of Wisconsin - Green Bay »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date