bachelor i regnskabsvæsen

University of the Thai Chamber of Commerce

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

bachelor i regnskabsvæsen

University of the Thai Chamber of Commerce

Bachelor of Regnskab

&nbsp

Alle kurser udbydes i t han bachelor i Regnskab (B.Acc.) Program bliver undervist på engelsk af vores internationalt akkrediteret fakultet. Den Bachelor of regnskabsprogram tjener til effektivt at udstyre vores studerende med den nødvendige viden til at indgå i deres valgte erhverv.

&nbsp

På grund af et tæt forhold med den thailandske handelskammer, har vi det privilegium at garantere passende praktikophold til studerende. Det er gennem disse praktikplads erfaringer, at eleverne vil lære at anvende deres klasseværelse teori til den virkelige verden business situationer.

&nbsp

Som et resultat, bliver de studerende i dette program langt mere erfaren og velforberedt for indgangen til virksomheder på et internationalt niveau, især i et så konkurrencepræget og konstant skiftende miljø.

&nbsp

Hvorfor Regnskab?

  • Regnskab er en af ​​de vigtigste faktorer for succes i erhvervslivet arena
  • Ved at forstå regnskab det vil tjene som et effektivt redskab til at forstå forretningsmæssige perspektiver
  • Regnskab er mere end bare tal. Beslutningstagning foretaget af højt ledelsen i høj grad afhængig af kvaliteten af ​​regnskabsoplysninger
  • En stærk regnskabsmæssig baggrund er et værdifuldt aktiv, der vil bidrage til dem karrieremål og opnåelsen

&nbsp

&nbsp

Program Mål

  • Programmet tager hensyn til en revisor 's rolle i at opretholde registreringer af finansielle transaktioner, der påvirker organisationer, rapportering af resultaterne af transaktioner og informationsteknologi i professionelle anvendelser
  • Programmet fokuserer på særlige aspekter af regnskab, som gør det muligt for studerende at få den nødvendige kundskaber og færdigheder til at blive en regnskabsmæssig professionel
  • De studerende vil blive en professionel i deres valgte karriere og kan fortsætte på en videregående uddannelse

&nbsp

&nbsp

Hvad får du ud af B.Acc?
Investering din fremtid i B.Acc program vil belønne dig med en udfordrende oplevelse ved at øge dem, akademisk viden og mod at opnå en lovende karriere.

&nbsp

Ved at investere i Bachelor of regnskabsprogram, 're dig at investere i din fremtid. Med den viden og erfaring man vil få fra vores B.Acc program, vil de studerende blive tilstrækkeligt udstyret og klar til at møde erhvervslivet på internationalt plan, og vil være i stand til effektivt at konkurrere med andre i denne verden foranderlige og stærkt konkurrencepræget erhvervsklima .

Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Juni 2019
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Price
Pris
2,935 EUR
Information
Deadline
Locations
Thailand - Bangkok
Startdato : Juni 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Juni 2019
Thailand - Bangkok
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen