Bachelor i reklame, public relations og Medier (BA)

BA Reklame, Public Relations og medier grad med Honours er enestående, fordi det vil give dig en fremragende grundstødning i de centrale områder af både reklame og public relations industrier. At være de to mest nært afstemt områder af kommunikation, og centralt for driften af ​​medierne, kulturelle og andre industrier, vil en grad i dette emne føre til mange spændende karrieremuligheder.

Graden blander medieteori med specifikke industri praksis, fra planlægning PR og reklamekampagner til den kritiske refleksion over rolle og indflydelse af disse praksis blandt forskellige brancher, målgrupper og den moderne medier.

Medierne afdelingen jævnligt vært arrangementer og foredrag med højt profilerede industri højttalere, og BA Reklame, PR og medier har en dedikeret højttaler program: 'fra coalface til klasseværelset'. Vores gæstetaler netværk omfatter repræsentanter fra: BMB, Iris Digital, Grå, Wieden + Kennedy, Edelman PR, Chime, Plane Stupid, The Sync Agency, Greenpeace, Friends of the Earth, Red Barnet, Macmillan, Sky og Rapha.

Som den britiske knudepunkt for reklame- og PR-industrier, London tilbyder fremragende placeringsmuligheder. Studerende på kurset har sikret placeringer på tværs af en bred vifte af virksomheder og organisationer, fra agenturer såsom Frank PR, BMB, Saatchi og Saatchi til broadcast netværk såsom BBC, ITV, MTV, såvel som "client-side 'PR og marketingafdelinger fra modebranchen til velgørenhed sektor.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores tutorer, der omfatter førende akademiske forskere samt journalister, redaktører, eksperter i PR og reklame, og støttes fuldt ud i udviklingen af ​​din viden om medierne samt specifikke og overførbare færdigheder, som vil forberede du lige så godt for postgraduate arbejde og din fremtidige karriere.

Studerende på BA Reklame, PR og medier gavn af hele spektret af ressourcer i 80 mio £ Kunst og Medieteknologi kompleks The Grove, herunder TV og radio studier og state of the art redigering og digitale udgivelse laboratorier.

Moduler


År 1

Reklame og PR i landegrænserne (30 point) - Obligatorisk
Introduktion til medier og samfund (30 point) - Obligatorisk
Media Analysis (30 point) - Obligatorisk
Medieproduktion (30 point) - Obligatorisk

År 2

Kommunikationsteknik (30 point) - Valgfri
Salgsfremmende Practices (30 point) - Obligatorisk
Forskning teknikker og tilgange (30 point) - Obligatorisk

År 3

  • Selvstændigt projekt (30 point) - Obligatorisk
  • Spørgsmål i salgsfremmende kultur (30 point) - Obligatoriske
  • Sprog og Power på arbejdspladsen (30 point) - Valgfri
  • Skrivning byen (30 point) - Valgfri

Adgangskrav


Vi normalt gør tilbud på mindst 280 UCAS toldmæssige point, plus GCSE engelsk sprog i lønklasse C. BTEC National Diploma / International Baccalaureate / Avanceret Progression Diplomer på tilsvarende takst. Adgang til HE - Pass. Ansøgninger fra ansøgere uden formelle kvalifikationer er velkomne.

International Adgangskrav

Vi accepterer hvad der svarer til ovenstående fra et anerkendt oversøisk kvalifikation.


Engelske krav til internationale studerende sprog

Du skal have kompetence på engelsk, og vi kræver normalt Grade C GCSE eller tilsvarende kvalifikationer. De mest almindelige engelske Sprogkrav for internationale studerende er IELTS 6,0 (med minimum 5,5 i alle fire komponenter) eller TOEFL internet-baseret 72 (med mindst 17 i at lytte og skrive, 20 i at tale og 18 i læsning).

Program undervist i:
Engelsk

Se 45 flere kurser fra Middlesex University London »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Aug 2019
Aug 2019
Duration
3 - 5 år
Deltid
Fuldtid
Price
9,000 GBP
- UK og EU; £ 10.400 - Ikke-EU
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Aug 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Aug 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Aug 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date

Aug 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date