Bachelor i Social Communications

L’Université Catholique Du Congo

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i Social Communications

L’Université Catholique Du Congo

Det Samfundsvidenskabelige meddelelse har til formål at udvikle både kommunikation fagfolk, videnskabeligt kompetente og uddannede mænd, der er villige til at engagere sig og integrere evangeliets budskab i den nye kultur skabt ved hjælp af moderne kommunikation (...) med nye sprog, nye teknikker og nye adfærd (jf John Paul II, Redemptoris Missio, 37), til at identificere hvilke fordele og hvilke farer kunne præsentere denne kultur til identiteten og afrikanske værdier.

For at nå sine mål, Fakultetet tilbyder studerende, der deltager klasser, klasseundervisning, praktisk og menneskelig, gennem hans rige lære, laboratorier og professionelle studier, talrige workshops, seminarer og konferencer; uddannelse, der sigter mod at nå sine kandidater følgende opgaver:

a) for at få oplysninger

samle nyttige dokumentation om et emne, og gøre en relevant og objektiv analyse af de nuværende problemer.

b) i animation:

  • forberede og effektivt køre et møde - deltage aktivt i livet for en gruppe er at fremme deltagelse af andre - at tilskynde til opbygning af relationer.

c) i medierne:

  • udvikle effektive budskaber til forskellige målgrupper - tale effektivt offentligt - fungere som pressesekretær og holde en nyhed organisation, - organisere og køre en radio- eller tv-show.

d) i den offentlige mening:

  • at sætte pris på kvaliteten af ​​en undersøgelse - overvåge en undersøgelse

e) til kommunikation ministerium og evangelisering:

  • korrekt eksponere de generelle linjer i den kristne lære - bringe et kristent perspektiv på aktuelle begivenheder, - udtrykke det etiske og Christian symbolsk betydning i transmissionen af ​​religiøs viden.

Den studerende af denne evne skal udvikle videnskabelig ærlighed at indtaste den indre verden af ​​den anden, en analytisk sind i stand til at få kernen i et budskab, en generel kultur næret af et godt kendskab til miljøet, en interesse skubbet til sprog og de sprog og en stor tilpasningsevne.

Det vil også udvikle evnen til at popularisere af medierne Kirkens lære, evnen til at udvikle og gennemføre programmer offentlig uddannelse, og til at organisere oplysningskampagner om udviklingstiltag . Baseline studier er spredt over fem år, 3 års kandidat og 2 bachelor år. Den sociale Communications-uddannelsen kan være afsluttet ved en af ​​sammenlægning af ungdomsuddannelserne på højere niveau (arrangeret af Institut for sammenlægning af gymnasial uddannelse af højere grad, som opererer inden for Filosofiske Fakultet UCC), der giver licenstageren til at undervise i de gymnasiale uddannelser.

På kandidatniveau, kan eleverne tilegne sig den kvaliteter kandidat of Advanced Studies, Læge og Fellow of Higher Education i Social Communications.

Muligheder.

Ved afslutningen af ​​uddannelsen, vil en kandidat i Social Communications arbejder på områder som information (analytiker og fortolker af dagligt og specialiserede presse, pressechef), public relations (kommunikationspolitik konsulent, designer i kommunikationsprojekter), markedsføring (fremme af produkter og tjenester), den kulturelle sektor (facilitator, underviser og specialist socialpædagogiske kommunikation), den politiske sektor (rådgiver, konsulent politikere), sektoren uddannelse og forskning (undervisning i gymnasiet, på universitetet og i højskolerne, arbejde i en meddelelse forskningscenter).

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Fransk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Feb. 2019
Sep. 2019
Duration
Varighed
3 år
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Demokratiske Republik Congo - Kinshasa, Kinshasa
Startdato : Feb. 2019, Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Feb. 2019, Sep. 2019
Demokratiske Republik Congo - Kinshasa, Kinshasa
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen