Bachelor i socialt arbejde

University of Nicosia

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i socialt arbejde

University of Nicosia

 • Varighed (år): 4 år
 • Kvalifikation Tildelt: Bachelor of Science i Socialt Arbejde
 • Kvalifikationsniveau: Bachelor Degree (1st Cycle)
 • Undervisningssprog: Engelsk og græsk
 • Studieform: Heltid eller Deltid
 • Minimum ECTS-point: 240

Profil af programmet

Socialt Arbejde henvender de mange, komplekse transaktioner mellem mennesker og deres omgivelser. Dens mission er at gøre det muligt for mennesker, grupper og lokalsamfund for at udvikle deres fulde potentiale, tjen social og økonomisk retfærdighed, og forhindre dysfunktion. Det er fokuseret på problemløsning og progressiv social forandring. Som sådan, professionelle socialrådgivere er forandring-agenter i samfund og katalysatorer i livet for enkeltpersoner, familier, grupper og lokalsamfund, de betjener.

Det Unic Social Work Programme er designet i overensstemmelse med doktrinære og operationelle uddannelsesmæssige standarder, som afspejler en moderne tilgang til socialt arbejde - en anvendt samfundsvidenskab med sine egne principper, værdier, teori og praksis metode. Oprindelig etableret i 2005 har socialt arbejdsprogrammet vokset støt i form af studerende og akademiske præstationer.

Social Arbejdsprogrammet tager hensyn til nutidens sociale risici og behov, der sætter spørgsmålstegn ved, om traditionelle politikker er tilstrækkelige til at fremme socialpolitik og social beskyttelse, kulturel mangfoldighed og styrke styrkelsen af ​​enkeltpersoner, familier, grupper, organisationer og lokalsamfund.

Det endelige mål for socialt arbejdsprogram er at uddanne og uddanne fagfolk i socialt arbejde, der demonstrerer erhvervsmæssige og praktiske værdier og etik, som har kompetence til generalistisk socialt arbejde på BSW-niveau.

Karriereudsigter

Socialt arbejde er et nyt studieområde inden for privat tertiær uddannelse på Cypern, der først starter i 2001. Graduate socialarbejdere har et bredt spektrum af områder, hvor de kan ansættes, enten i den offentlige sektor eller i de private / frivillige organisationer. Uddannede socialarbejdere kan især arbejde i forskellige job, såsom skoler (primære, børnehave, sekundære), universitetsrådgivningscentre, hospitaler (almindelige eller psykiatriske hospitaler), samfundscentre, lokale myndigheder, store industrivirksomheder, nonprofitorganisationer , narkomaner osv. På grund af deres grad har de også mulighed for at fortsætte deres ph.d.-studier på en række områder (socialt arbejde, psykologi, rådgivning, uddannelse, mental sundhed).

Adgang til videre studier

Kandidater af programmet kan accepteres i anden cyklus grader (kandidatgrad)

Vurdering

Kursusvurdering består normalt af en omfattende afsluttende eksamen og løbende vurdering. Kontinuerlig vurdering kan blandt andet omfatte mid-termer, projekter og deltagelse i klassen.

Bogstavkarakterer beregnes ud fra vægten af ​​den afsluttende eksamen og den løbende vurdering og de faktiske numeriske karakterer opnået i disse to bedømmelseskomponenter. Baseret på kursuskaraktererne beregnes den studerendes semester karakterpoint gennemsnit (GPA) og kumulative point gennemsnit (CPA).

Graduation Krav

Den studerende skal udfylde 240 ECTS og alle krav program.

Der kræves et minimum kumulativt kvalitetspoint (CPA) på 2,0. Således, selv om en 'D-' er en PASS-klasse, kræves der en gennemsnitsklasse på 'C' for at opnå en CPA på 2,0.

Learning Outcomes

Graden i socialt arbejde vil blive tildelt til studerende, der er i stand til at:

 1. bruge teoretiske rammer til at gennemgå, konsolidere og udvide deres viden og kritisk evaluere argumenter, antagelser eller domme
 2. Begrebet forståelse af formerne og mekanismerne for undertrykkelse og diskrimination af udelukkede personer, grupper og lokalsamfund
 3. evaluere deres egne bevisbaserede interventioner
 4. forbedre selvvaluering i forhold til deres valgte praksisområde.

Stipendier - Finansiel støtte

Universitetet tilbyder stipendier og finansiel støtte til fuldtidsstuderende, i form af akademiske merit stipendier, finansiel bistand, atletiske stipendier og på campus arbejdsstudier.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
 • Græsk
University of Nicosia

Sidst opdateret November 25, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
4 år
Deltid
Fuldtid
Price
Pris
8,940 EUR
Information
Deadline
Contact school
Locations
Cypern - Nicosia, Nicosia
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Contact school
Slutdato Contact school
Dates
Sep. 2019
Cypern - Nicosia, Nicosia
Ansøgningsfrist Contact school
Slutdato Contact school