Bachelor i sociologi

North Park University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i sociologi

North Park University

Bachelor of Sociology

Sociologi undersøger, hvordan mennesker opfører sig og forholde sig til hinanden på en række sociale institutioner, fra de enkelte husholdninger til forskellige kulturer til hele samfund. Dette område af undersøgelsen vil hjælpe dig med at forstå de sociale dynamik i forskellige grupper, og specialister kan i sidste ende få indflydelse på udviklingen af ​​mere effektiv socialpolitik. Sociologi store selskaber har en bred vifte af karrieremuligheder, herunder rådgivning, uddannelse, jura, ministerium, samfundsudvikling, socialt arbejde, og mere.

Hvorfor North Park?

Kombinere teori med praktisk erfaring i denne store på North Park University. Dine professorer vil fremhæve forskning og analyse med en bevidsthed om, hvordan de menneskelige forskelle spiller en rolle i samfundet. Chicagos mange institutioner og brede mangfoldighed giver en urban laboratorium for forskning i menneskers sociale adfærd, der giver studerende, der ønsker at forstå og påvirke den virkelige verden mulighed for at engagere sig i anvendt sociologi.

Karriere og forskerskoler

Studerende har forfulgt en karriere inden rådgivning, socialt arbejde, jura, sociologi, medievidenskab, ministerium, den offentlige orden, samfundsudvikling, ESL instruktion, og flere, samt studier på New York University, Johns Hopkins University, UCLA, University of Illinois , University of Notre Dame, Northwestern University, og andre.

Hvor Alumni Work

Sociologi majors har arbejdet på Chicago Housing Authority, Field Museum, Rotary International, New York University, AmeriCorps, Evangeliske Børne og familie Services, Casa Central, Percy L. Julian High School, Global Ministries, Nashville Fred og Retfærdighed Center, Albany Park Community Center, og mere.

Practicum i sociologi

Studerende i dette hands-on klasse anvende kvalitative forskningsmetoder til at udvikle projekter tjeneste-learning i Chicago institutioner. I et nyligt projekt, studerende skabte en læsning program til fremme af læsefærdighed i en grundskole og præsenterede deres resultater på en fremtrædende konference.

Interessante Klasser

Vores sociologi klasser giver rammer for forståelse grupper i Chicago og i hele verden. Nogle kurser, der fokuserer på den internationale arena omfatter: Modernisering Kina og Japan, Globalisering: Transforming økonomi og kultur, Introduktion til Africana Studies, og mexicanske historie og kultur.

Program Krav

  • 36 point af større kursusaktiviteter
  • 46 Core Curriculum kreditter
  • 120 samlede bevillinger til graduering
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
USA - Chicago, Illinois
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Chicago, Illinois
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen