Read the Official Description

Formålet med de kurser i fremmedsprog er at udvikle færdigheder i fremmedsprog, der gør det muligt for studerende at engagere sig i mundtlig og skriftlig kommunikation med andre folkeslag i verden og giver en ekstra færdighed i erhverv; at udvikle sig i de studerende en sproglig sans nok for studerende at være i stand til at sammenligne et modersmål med andre sprog; at give den studerende gennem målinger i fremmedsprog en baggrund af kultur af de nationer der bruger dette sprog; at sætte den studerende til at læse videnskabelige, litterære og andre tekster på et fremmedsprog.

Kursusbeskrivelser

101-102 Elementary Spanish I-II: (3 timer hver)

Et studium er designet til studerende, der har ingen eller meget begrænset forhåndskendskab til spansk. Studerende, der har haft mindst et år på high school spanske bør overveje at tage SPA 106.. Studerende, der har haft mindst to år af high school spansk bør overveje at tage SPA 201.

106 Høj Begynder spansk: (3 timer)

En intensiv gennemgang kursus designet til studerende, der har haft mindst et år på high-school spansk. Fuldførte denne klasse ville gå ind i Intermediate spansk. Denne klasse er designet til at erstatte, ikke at blive taget i tillæg til SPA 101 og 102.

201-202 Intermediate Spanish I-II: (3 timer hver)

Et studium der undersøger det spanske sprog og kultur, med særlig vægt på kommunikative færdigheder. Forudsætning: SPA 102 eller tilsvarende. Studerende, der har haft mindst to år af high school spansk bør overveje at tage SPA 201.

303 Reading spansk Litteratur: (3 timer)

En undersøgelse af spansk litteratur med vægt på læseforståelse. Forudsætning: SPA 202 eller tilsvarende.

305 Advanced Grammatik og Sammensætning: (3 timer)

En intensiv gennemgang af grammatik og sammensætning. Forudsætning: SPA 202 eller tilsvarende.

307 Conversational spansk: (3 timer)

Omfattende praksis i mundtlig spansk, herunder bore i ordforråd, formsprog, og grundlæggende sproglige struktur. Forudsætning: SPA 201 og tilladelse fra instruktør.

309 Erhvervsmæssig spansk: (3 timer)

Et kursus for studerende, der ønsker at forske, lære og praktisere specialiserede ordforråd bruges til at kommunikere på spansk på arbejdspladsen. Ingen forudsætninger kræves.

311-312 Undersøgelse af spansk Litteratur I-II: (3 timer hver)

Repræsentative mesterværker. Forudsætning: SPA 202.

313 spansk og latinamerikansk Cinema: (3 timer)

Et kursus, hvor de studerende se og analysere de bedste i spanske og latinamerikanske film. Forudsætning: SPA 202 eller tilsvarende.

350 livet og kulturen i Latinamerika: (3 timer)

En undersøgelse af alle aspekter af latinamerikansk liv. Forudsætning: SPA 202 eller tilsvarende.

360 liv og kultur i Spanien: (3 timer)

En undersøgelse af alle aspekter af livet i Spanien. Forudsætning: 202 eller tilsvarende.

417 undervisningsmetoder spansk: (3 timer)

Et kursus, hvor eleverne udforske studier i teorier, teknikker og materialer undervisning i spansk. Forudsætning: SPA 201 eller tilsvarende.

480 spansk Practicum i USA: (3 timer)

En overvåget læring erfaring i at arbejde med spansk-talende individer eller grupper i en kirke og / eller skole indstilling. Forudsætning: SPA 202 eller tilsvarende. Særlig tilladelse fra instruktøren er forpligtet til at registrere.

482 Spanish Practicum Udland: (3 timer)

En overvåget læring erfaring i at arbejde med spansk-talende individer eller grupper i missionsarbejde i en spansk-talende land. Forudsætning: SPA 202 eller tilsvarende. Særlig tilladelse fra instruktøren er forpligtet til at registrere.

Standarder for optagelse

  • Freshmen udfylde den ansøgning om bachelor indlæggelser - Send din $ 40 ansøgningsgebyr - Send i din officielle ACT eller SAT scoringer - Send i din officielle gymnasium udskrift - Send i beviset for mæslinger, skal fåresyge, røde hunde (MFR) immuniseringer (har haft én MFR-skud i de sidste ti år eller to MFR-skud i dit liv) -. Hvis du har taget kollegium klasser i gymnasiet, så ring til kollegiet og bede dem om at sende os en officiel og endelig kollegium udskrift.

See 8 more programs offered by William Carey University »

This course is Campus based
Start Date
Aug. 2019
Sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Price
350 USD
per kredit time
Deadline
By locations
By date
Start Date
Aug. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
End Date

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date