Read the Official Description

Uddannelse majors oplever mange muligheder for at undervise clinicals i forskellige undervisningsmiljøer. Studerende kan koncentrere sig Wide Range Uddannelse, Early Childhood Education, Elementary Education, Secondary Education, eller specialundervisning.

WLC fokuserer på at forberede kvalitet lærere og positive rollemodeller, der er klar til at møde udfordringerne i traditionelle og utraditionelle uddannelser, der kræver en høj grad af fleksibilitet, udholdenhed og opfindsomhed. Uddannelse majors får meningsfuld oplevelse uden for kollegiet klasseværelset gennem partnerskaber med områdets skoler. Pre-elev undervisning clinicals, forbundet til alle metoder kurser, gennemføres i en række tidlige barndom, elementære, midten, og sekundære skolemiljøer.

I en pædagogisk landskab desperat for passionerede og højt uddannede lærere, Wisconsin lutherske College uddannelse større forbereder kommende lærere som forandringsagenter, klar til at gøre en positiv indvirkning på deres klasseværelse, skole, og distriktet. Forberedelse til at være en pædagog er en investering af tid, talenter og indsats. Belønningen er umålelig i de oplyste øjne eller smil succesfulde elever, der repræsenterer de udviklingsmæssige stadier af den tidlige barndom, midterste barndom, tidlig pubertet, og ungdommen.

Hvad gør programmet Distinctive?

For femte år i træk, har 100% af traditionelle bachelor uddannelser majors sikret undervisning arbejdspladser. To år siden, WLC lærer uddannelsesprogram modtaget en perfekt anmeldelse fra staten Wisconsin Department of Public Instruction. WLC læreruddannelsen majors fuldfører deres sidste år af bachelor forberedelse kan få en konkurrencemæssig fordel ved at udnytte et nyt residency-program. I løbet af semestret forud for deres 18-ugers lærer kandidatur (studerende undervisning), kan WLC læreruddannelsen seniorer deltager i bachelor residency programmet. Studerende tilbringer 15 timer om ugen hjælpe en lærer i samme skoledistrikt - og ofte i samme bygning - hvor de vil færdiggøre deres lærer kandidatur.

Akademikere og FORSKNING

Tidlig adgang til klasseundervisning

Med WLC uddannelse større, begynder de studerende arbejde i marken i deres andet semester, udsætter dem for de udfordringer og glæder ved at undervise eleverne. Ved hjælp af en struktur, der lægger vægt på både klasseundervisning og virkelige verden erfaring, WLC uddannelse majors finde sig parat til at undervise umiddelbart efter endt uddannelse.

Undergraduate forskning

Forskning for den uddannelse større udføres med 150 + kliniske timer nødt til at fuldføre uddannelsen. Samt, er der flere forskningskonferencer afholdt i løbet af året, hvor bachelorer kan deltage. Center for Urban Undervisning Urban konference og Wisconsin State konferencer er nogle af de mange begivenheder, WLC lærer kandidater kan deltage med deres samarbejdende lærere.

Ud over klasseværelset

Fremtidige Lærernes Education Association

Den prisbelønnede FTEA studenterorganisation giver vejledning, lederskab erfaringer, hands-on engagement i lokalsamfundet, bedre lærer forberedelse og faglig udvikling workshops. Den FTEA er tilknyttet Student Wisconsin Education Association og National Education Association.

Urban og internationale erfaringer

WLC partnere med Center for Urban Undervisning, en nonprofit, der identificerer, forbereder og understøtter højtydende lærere. Gennem centrum, kan de studerende er interesserede i byerne uddannelse deltager i programmer, ekskursioner og nedsænkning erfaringer. Der er også internationale uddannelsesmuligheder for studerende at øve og lære i internationale indstillinger som Kenya, Malawi, og Tjekkiet.

Graduate School og karrierer

Forskerskolen

Uddannelse store selskaber opfordres til at starte deres karriere i klasseværelset før deltage forskerskolen. Avancerede grader er en nødvendighed, men kan nogle gange diskvalificere unge pædagoger fra at finde positioner tidligt i deres karriere. Uddannelse alumner har deltaget sådanne forskerskoler som University of Wisconsin-Madison, University of Wisconsin-Milwaukee, og Wisconsin Lutheran College.

Karriere i klasseværelset

Hos WLC, er lærerne forberedt til den dobbelte karakter af den engagerede kristne lærer: at være en tjener og en leder. WLC uddannelse alumner arbejde i forstæder, by- og landdistrikter i hele staten Wisconsin. Mange byområder pædagoger arbejder i private og snæversynet skoler i byen Milwaukee. Kandidater også arbejde i den offentlige skole distrikter i West Allis-West Milwaukee, Wauwatosa, Whitnall, Waterford, New Berlin, og mange andre i hele området.

12
Program taught in:
Engelsk

See 8 more programs offered by Wisconsin Lutheran College »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
3 år
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date