Læs den officielle beskrivelse

Wisconsin lutherske College sport og motion videnskab større kombinerer en robust tværfaglig undervisning i sundhedsvidenskab og liberale kunst med forskellige hands-on erfaring i en bred vifte af laboratoriet, kliniske, og marken spillesteder. En vellykket gennemførelse af denne store forbereder kandidater til liv tjener lederskab i en bred vifte af erhverv.

WLC sport og motion videnskab majors er i stand til at drage fordel af små, aktive og participatoriske lab erfaringer. Disse laboratorier giver hands-on træning og muligheder erfaringsbaseret læring. Desuden er de studerende forpligtet til at deltage i en bachelor forskningsprojekt, der kulminerede i en poster præsentation. Kombinationen af ​​erfaringsbaseret læring, stærke akademikere, og bachelor forskning held forbereder WLC sport og motion videnskab majors for en række forskellige områder, karriere og studier muligheder.

Studerende som ønsker at blive trænere kan drage fordel af Wisconsin Lutheran akademiets artikulation aftale og partnerskab med College of St. Scholastica. Dette partnerskab giver de studerende, der opfylder alle adgangskrav med en mulighed for at tilmelde dig i St. Scholastica Master of Science i Athletic Training program.

Hvad gør programmet Distinctive?

WLC s sport og motion videnskab program er bredt funderet og fleksibel. Studerende er i stand til at udvikle tætte relationer med fakultet, der giver mulighed for tilpasning af individuelle programmer til at opfylde karriereønsker. Inddragelsen af ​​biologi, kemi, psykologi, og kommunikationskurser forbereder de studerende til en karriere i en række områder, noget andre programmer mangler ved udelukkende at forberede eleverne til begrænsede muligheder i specifikke erhverv.

Akademikere og FORSKNING

Experiential Learning

Sport og motion videnskab majors gavn af hands-on læring. Gennem hele deres kurser, de studerende deltage i forskellige erfaringsmæssige læring øvelser, herunder isokinetiske tests, VO2max test, anatomiske analyse af bevægelse, og stimuleret muskel sammentrækning af frøer.

Undergraduate forskning

Wisconsin lutherske College sport og motion videnskab program kræver de studerende til at gennemføre en bachelor forskningsprojekt, der kulminerede i en poster præsentation. Denne slutstenen erfaring øger viden på området for sport og motion videnskab, såvel som fører til yderligere indsigt og data til fremme af den disciplin.

Ud over klasseværelset

Praktik Muligheder

Wisconsin Lutheran College opfordrer eleverne til at overveje mulighederne erfaringsbaseret læring uden for klasseværelset. Drage fordel af WLC nærhed til Milwaukee Regional Medical Center, har flere studerende gennemført praktikophold på Froedtert s Sports Medicine Center i fysioterapi, atletisk træning, og med Center Performance Enhancement Program (PEP). Andre studerende har interneret i fysioterapi på Aurora Sports Medicine Institute og i ergoterapi på Rehabilitation Hospital of Wisconsin, Milwaukee Center for Uafhængighed og Børnehospital of Wisconsin. To studerende udviklede øvelser og aktiviteter til fysisk forsinkelse til en skole i Kenya som en del af deres praktik.

Graduate School og karrierer

Forskerskolen

WLC s sport og motion videnskab program forbereder korrekt studerende til succes i forskerskolen. I øjeblikket er tidligere studerende forfølger masteruddannelser i atletiske uddannelse på College of St. Scholastica og universitetet i Findlay; anden søger en kandidatgrad i kinesiologi ved University of Wisconsin-La Crosse.

Karriere

Sport og motion videnskab karrieremuligheder vokser. Mens mange karrierer kræver en kandidatgrad eller certificering i et bestemt område, WLC s store forbereder eleverne til at udmærke sig i en række forskellige studier programmer eller karriere. Studerende kan vælge at arbejde som trænere, kardiopulmonære fysiske specialister terapi, motion trænere, hjerterehabilitering teknikere, community sundhed og fitness instruktører, personlige trænere, corporate wellness instruktører, motion test teknologer og fysiologer, fysioterapeuter, ergoterapeuter, og styrke og konditionering specialister og trænere. Kandidater kan findes arbejde som personlige trænere i området atletisk klubber, som et diætetisk og ernæring assistent i en lokal naturlige fødevarer co-op, og styrke og konditionering med en Division jeg fodboldhold.

12
Program undervist i:
Engelsk

Se 8 flere kurser fra Wisconsin Lutheran College »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
3 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date