Read the Official Description

Bachelor i statskundskab

Rådgive regeringer, organisationer eller virksomheder om politiske spørgsmål. Fortsæt til jura og blive en føderal anklager eller retssag advokat. Serveres som en kampagne ansat i det næste præsidentvalg cyklus. Ud over at give et solidt grundlag for at fortsætte med at opgradere skole eller lov skole, kan en politisk videnskab grad føre til en spændende karriere i regeringen, erhvervslivet, uddannelse eller politik efter endt uddannelse fra BVU.

Som en del af dine studier, vil du arbejde tæt sammen med højt kvalificerede fakultet og få en rigelig forståelse af de politiske kræfter, der former vores liv. Du vil udvikle kritisk tænkning, forskning og kommunikationsevner, samt tilegne sofistikeret viden om politisk adfærd, statslige processer, forfatningsmæssige principper, loven, og globale anliggender. Tidligt, vil du udvikle faglige færdigheder gennem verdensklasse praktikophold, forskningsprojekter, co-læseplanerne aktiviteter og rejsemuligheder. Disse praktiske, hands-on applikationer vil forbedre din overordnede lærerig oplevelse, udvide dine perspektiver, og give dig værdifuld forberedelse til en bred vifte af karriereforløb. Som politisk videnskab større på BVU, vil du finpudse dine analytiske og problemløsende evner og blive en mere socialt ansvarlig og aktiv borger. Fordi statskundskab større supplerer en række andre programmer, herunder engelsk, offentlig administration, videnskab eller forretning, mange studerende ofte erklære den som en anden vigtig.

Program Features

The Washington Center for praktikophold og akademiske seminarer

BVU har et langvarigt forhold til The Washington Center for praktikophold og akademiske seminarer, en organisation, der matcher de studerende med praktikophold i Washington, DC Washington Center har placeret BVU studerende i Det Hvide Hus (Bush, Clinton og Obama forvaltninger), Smithsonian Institution, Kongressen, advokatfirmaer, politiske tænketanke, Department of the Interior, og forskellige retshåndhævende myndigheder. Senest tre BVU Statskundskab studerende interneret i Washington DC på steder, der omfattede det Hvide Hus, et advokatfirma, og Søværnets historie og arv Kommando.

De fleste programmer, der koordineres af The Washington center vare et semester. Ud over at arrangere praktikophold, giver The Washington center høj kvalitet boliger og hjælper eleverne styre aspekter af livet i Washington. Alle deltagende studerende anses for finansiel støtte og kvalificere sig til Lamberti Washington Praktik fond til at hjælpe forskudte leveomkostninger.

Mock Trial

BVU var blandt de 12 oprindelige medlemmer af American Mock Trial Association, Som startede i 1985 og har i dag mere end 500 registrerede teams. I de senere år har BVU hold tjente trofæer for "bedste advokat" og "bedste vidne" ved regionale konkurrencer. Studerende er også i stand til at tjene akademiske kredit ved at deltage i programmet.

Outcomes

I de senere år har kandidater landede positioner i snesevis af organisationer, herunder:

 • Amerikanske Kongres
 • Demokratiske og republikanske parter
 • County advokater og private advokatfirmaer
 • Assisterende juridisk rådgiver til Wisconsin guvernør
 • Presidential Management Fellowship Program
 • US Department of Defense

Nyuddannede har gået på at søge masteruddannelser eller lov skole grader på verdensklasse institutioner, herunder:

 • University of Iowa
 • Columbia University
 • University of Maryland
 • Syracuse University
 • Drake University
 • Marquette University

See 9 more programs offered by Buena Vista University (BVU) »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date