Read the Official Description

Ny til Aquinas Fine Arts Program i foråret er en ny stor, Teater for social forandring. Dette gør Aquinas til en af ​​få få gymnasier i regionen til at tilbyde denne unikke hovedrolle. Det Theatre for Social Change læseplan Er beregnet til at hjælpe akademikere med at opdage og broere empati gab, der findes inden for samfund. Teatermedlemmer bliver til aktivister af samme art som de arbejder sammen med et fællesskab for at finde livlige og dynamiske måder at hjælpe disenfranchised fortælle deres historier.

Produktioner kan omfatte småforståede eller splittede emner, såsom psykiske problemer, kønsforskelle, afhængighed eller seksuelle overgreb. Teater bliver således platformen for personlig fortælling af historier blandt specifikke demografier, der sjældent har deres perspektiver defineret i mainstream teater.

I 2003 kom Aquinas College sammen med Circle Theatre og League of Catholic High Schools for at gøre Aquinas College Performing Arts Center kommet til liv, der giver mulighed for en række præstationer, undervisning og tekniske træningsmuligheder. I løbet af den tid begyndte Teater for Social Forandring at tage rod.

"Denne form for samarbejde er enestående i nationen", siger Randy Wyatt, teaterprogramdirektør og lektor i teater, hvis karriere omfatter at styre mere end 60 produktioner og arbejde, der er blevet offentliggjort og produceret over hele verden. "Der er andre skoler i Midtvesten med et Theatre for Social Change Major, men Aquinas 'program er det første af sin art på grund af dets samarbejdsvilkår.

"Teater for social forandring giver en levende fremtid for små kollegiale programmer," fortsatte Wyatt. "Der er meget buzz i akademiske kredse for dette ... men Aquinas har været forud for spillet når det kommer til teater for social forandring, da vi begyndte at integrere det i programmets læseplan i begyndelsen af ​​2000'erne." AQs teaterprogram samler gymnasier og universitetsstuderende til at arbejde i en verdensklasse facilitet, side om side med teaterfolk fra samfundet.

"Sådan giver vi tilbage til samfundet - det er cirkulært," sagde Wyatt. "Teater for social forandring er en del af Aquinas teaterprogrammets udvikling." Med en passion for mentorforældre mener Wyatt at college er den tid, hvor hver elev opdager, hvad der vil motivere dem individuelt.

"Jeg elsker at være en del af [elevernes] liv, når de finder ud af, hvad de vil gøre, og hvordan de kan ændre den verden, der er specielt velegnet til dem," sagde Wyatt. "Når studentene forlader, tænker de på, hvordan man laver teatralsk kunst, der påvirker den verden de lever i." Zoe Gipson '16, en højtstående, dobbelte på engelsk og kommunikation med en teater vægt, bare savnet den nye sociale forandring store. Men fordi Wyatt har vævet teater til social forandring gennem hans lære, føler Gipson, at hun allerede har fået en fremragende uddannelse i emnet, såvel som en stor erfaring.

"Det er spændende at se denne store kommer til Aquinas," sagde Gipson. "Teatrets niveau, vi laver her, er meget højere end på de fleste skoler, og selv på mange samfundsteatre i mange byer. Du behøver ikke at gå til Broadway, Hollywood eller Chicago for at få den slags oplevelse, der er tilgængelig lige her på AQ. "

Major

Teater for social forandring (TFSC) major ved Aquinas College er en af ​​kun en håndfuld landsdækkende. Denne hybrid major består af kurser fra teater, sociologi og fællesskab lederskab. Bacheloruddannelsen i TFSC er forankret i teorien (Augusto Boal, Keith Johnstone), historie og studieøvelse af præstationer sammen med timers praktisk serviceindlæring med fællesskabspartnere, undersøgelsen af ​​nonprofit ledelsesevner, herunder formidling og interkulturel kommunikation, Og udformningen af ​​et originalt capstone projekt. Studerende anvender deres æstetiske og historiefortællende talenter til aktuelle sociale retfærdighedsproblemer, erklærer sandheden om problemer og udforsker nye løsninger til løsninger - i virkelige situationer, ikke bare i klasseværelset. Studerende vil være forberedt på et utal af virkelige verdensmuligheder i præstationer, eller for at forfølge yderligere studie indenfor tangentområder som klinisk terapi, offentlig administration, socialt arbejde, uddannelse eller præstationsstudier.

Denne major er særligt velegnet til AQs mission og styrker som en institution. Det involverer direkte to af AQ's grundlæggende charismer - service og fællesskab. Studerende vil være stærkt engageret gennem serviceindlæring ved at undersøge og derefter forbinde med lokale samfundsgrupper - etnisk, service, institutionel, borgerlig, socialt arbejde mv. - identificere historier eller udfordringer fra det pågældende samfund og derefter udarbejde arbejde for det pågældende publikum eller en Generelt publikum baseret på deres førstehånds primære forskning.

Program taught in:
Engelsk

See 40 more programs offered by Aquinas College »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date