Read the Official Description

teater

Hvorfor studere Theatre?

Uanset om du er klar til at indtage scenen eller bygge det, kan du finde din plads i teater på Aquinas. Med en førende facilitet og tilføjelsen af ​​en ny teater afdeling direktør, er vores program sætter en ny standard of excellence.

I 2003 $ 7-millioner Aquinas College Performing Arts Center (i samarbejde med Aquinas College, Community Circle Theatre og Grand Rapids katolske Secondary Schools) havde sin Grand Opening Season. Det er en kooperativ effekt, der bringer ekstraordinær teater til vores samfund og vores studerende.

Hvordan vi er anderledes

 1. Aquinas er den eneste fireårige privat skole i Grand Rapids område, der tilbyder et teater vigtig.
 2. Programmet er en del af et unikt samarbejde med Circle Theatre og Ligaen af ​​katolske High Schools, den eneste af sin slags i landet, der giver mulighed for en bred vifte af performance, undervisning, og tekniske muligheder uddannelse.
 3. Afdelingen producerer fire til fem fuldt monterede shows om året, med fokus på nutidige skuespil, musicals, og tilpasninger.
 4. Afdelingen tilbyder tre forskellige 21-kredit-koncentrationer (ydeevne, tekniske og generelle) foruden en 27-kredit kerne.
 5. Aquinas tilbyder op til fire talent stipendier til indkommende freshmen og overførsler, baseret på audition (for udøvende kunstnere) eller portefølje (for designere, stage ledere og direktører).
 6. Eleverne har haft praktik på alle de store teatre i Grand Rapids samt på The Purple Rose i Chelsea og i Chicago, Houston, Los Angeles, og Phoenix.
 7. Eleverne forlader med flere handler og design kreditter end store selskaber fra andre gymnasier, fordi de har adgang til enestående muligheder for at opbygge deres genoptages fra ankomst på campus, frem for at vente år at se scenen tid eller skygge designere.
 8. I de senere år har en bred liste af besøgende dramatikere og designere fra hele nationen brugt tid på campus, der giver eleverne eksponering til udvikling og produktion af nye arbejde og skabe netværksaktiviteter forbindelser.
 9. Afdelingen har turneret børns produktioner til lokale underforsynede skoler med shows som Rising Sun Rising Moon, Brave Little, Tailor, The Troll og elefant Prince, og Operation: Spil! program, der dramatiserer historier skrevet af lokale elementære skolebørn
 10. Studerende er individuelt coachet i deres fremtid efter endt uddannelse, at lære at markedsføre deres færdigheder ikke kun i professionelle teater, men som sjældne og salgbare færdigheder, der kræves for alternative karriereveje.

Større krav

Fyrre-otte (48) kredit timer i Teater: kernen (27 point) og en koncentration eller "spor" (21 point) vælges fra følgende muligheder: ydeevne (skuespil og / eller lede), tekniske undersøgelser, kreative teater eller generel undersøgelser.

Teater Større centrale krævede kurser:

 • TE / EH217 Dramatisk Litteratur
 • TE242 Script Analysis
 • TE361 Theatre History I
 • TE362 Theatre History II
 • TE141 Fungerende I
 • TE251 Sceneteknik
 • TE244 Ledelse I
 • TE399 Senior Capstone Projekt / Independent Study
 • Fem (5) kreditter af Theatre Practica (TE253 og TE341) mindst en kredit i hvert område, der tæller for MainStage produktion og kun børnenes tur

General Studies Spor Krav

Nødvendig Kurser:

 • TE130 Introduktion til Theatre Design
 • TE241 Fungerende II
 • TE278 Dance Sampler
 • TE 352 Script Writing
 • Ni (9) kreditter af teater valgfag.
Program taught in:
Engelsk

See 40 more programs offered by Aquinas College »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date