Bachelor i teknik i informationsteknologi (beng)

Oulu University of Applied Sciences (OAMK)

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i teknik i informationsteknologi (beng)

Oulu University of Applied Sciences (OAMK)

Uddannelsesmæssige og faglige mål

Informationsteknologi er nødvendig på alle områder af menneskelivet. Behovet for ikt-fagfolk vokser løbende. Som IKT-ingeniør er du i stand til at designe og realisere forskellige software løsninger og applikationer. Du er også i stand til at arbejde som aktivt medlem af dit arbejdssamfund og udvikle dit eget erhverv.

Grad programmet i Informationsteknologi er beregnet til både finske og internationale studerende, der søger at lave en karriere inden for IKT i Finland eller i udlandet.

For at bygge et godt grundlag for ingeniørstudierne vil du studere matematik og fysik. I løbet af dine studier lærer du, hvordan du dokumenterer dit arbejde og styrer forskellige kommunikative og interaktive situationer, mens du anvender den internationale viden og kompetencer på dit eget felt. Udenlandske studerende lærer grundlæggende på finske sprog.

Indholdet af programmet - værktøjssæt til din fremtidige karriere

Undersøgelser er hovedsagelig organiseret som dagtimer undervisning på vores internationale campus. Undersøgelser omfatter forelæsninger, workshops, projekt- og gruppearbejder samt individuelle præsentationer.

Gradprogrammet har tætte forbindelser til arbejdslivet, og de virkelige livsprojekter er en del af studierne, når flere årlige opgaver gives til vores studerende af lokale virksomheder.

Under deres praktiske træning skal de studerende arbejde i lokale virksomheder, hvor de kan øve sig og vise deres færdigheder i det virkelige arbejdsmiljø.

Undersøgelserne omfatter:

 • Software processer og aktiviteter i forskellige procesfaser og værktøjer
 • Brugskoncepter, design og implementeringsprincipper for web brugergrænsefladen med egnede værktøjer
 • Løsning af problemer i objektorienteret stil
 • Kommunikative situationer relateret til arbejdslivet i IKT-området
 • Moderne sky service teknikker
 • Agile metoder og værktøjer i mobil software og produktudvikling
 • Forretningsmodeller i mobil applikationsvirksomhed
 • Oversigt over IoT-løsninger.

At vælge en hovedemne eller fagområde

Studerende vil studere i muligheden for Webudvikling. I denne mulighed består de professionelle studier hovedsageligt af softwareudvikling, web- og mobil applikationsteknologier og IoT-teknologier.


Internationalisering

Du vil studere som en del af et multikulturelt studenteteam. Vi har studerende fra hele verden. Derudover arrangerer vi muligheder for at arbejde i samarbejde med de finske studentegrupper. Der er også muligheder for at deltage i internationale udvekslingsprogrammer.


Alsidige muligheder ved Oamk LABs

Oamk LABs er et unikt trænings- og udviklingsprogram til rådighed for studerende i Uleåborg UAS. Læringen er baseret på at studere og arbejde i tværfaglige projekter, der tager sigte på udvikling af produkter, tjenester og nystartede virksomheder. Undersøgelser er beregnet til tredje eller fjerde års studerende og har en særskilt ansøgningsperiode. Der er tre tilgængelige LAB-muligheder:

Oulu Game LAB - fokuserer på oprettelsen af ​​tværfaglige teams til at opbygge prototyper, produkter og derefter start-ups rettet mod den globale spilindustri.

DevLAB - i foråret 2016 er fokusområderne sundhed / wellness og energi / miljøindustrien og i efteråret 2016 grøn bæredygtighed og naturressourcer.

EduLAB - fokuserer på den globale uddannelsesteknologibranche.


Karrieremuligheder

Uddannelsen i Informationsteknologi giver dig alsidige karrieremuligheder. Efter eksamen har du forskellig viden og færdigheder til at handle inden for software design, produktudvikling og som ekspert inden for informationsbranchen.


Erhvervstitler

Den stillingsbetegnelse kunne være en af ​​følgende:

 • Webudvikler eller programmør
 • webdesigner
 • Web applikationsudvikler
 • Brugergrænseflade designer
 • Projektleder
 • Senior software ingeniør
Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk


Sidst opdateret December 20, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Contact school
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Price
Pris
8,000 EUR
8000 EUR pr. Akademisk år
Information
Deadline
Kontakt skolen
Application period: 9-24 Jan.
Locations
Finland - Oulu
Startdato : Contact school
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Application period: 9-24 Jan.
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Contact school
Finland - Oulu
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Application period: 9-24 Jan.
Slutdato Kontakt skolen