Teknologi Machine Building

Om skole / organisation:

Det Naturvidenskabelige Mechanical Engineering, Metallurgi og Transport Fakultet blev oprettet i 2014 ved sammenlægning af to Fakulteter - Faculty of Mechanical Engineering og vejtransport og Fysik og Teknologi Fakultet. På trods af det faktum, det anses for at være den yngste Faculty of SSTU, fortsætter berømte traditioner Mekaniske Faculty etableret i 1933. Førende professorer med ph.d.-grader eller Doctor of Science grader tog studerende til at blive faglært personale inden for Mekanisk Teknologi, metallurgi og transport.

Om University (historie, moderne forbedringer, skole mission, prisuddelinger / akkrediteringer)

Etableret i 1914 Samara State Technical University er forpligtet til renheden af ​​videnskab, forskning og innovation. Vores mål er at gøre det lettere markedets behov på de områder, som vi er specialiserede med studerende er udstyret med direkte anvendelige færdigheder. Og vi kan ærligt sige, at universitetets alumner succes i praksis erhvervet viden.

I dag universitetet omfavner 3 vigtigste campusser, 17 uddannelsesmæssige bygninger, 8 sovesale, mere end 50 forskningscentre, 2 sport komplekser og 3 fritidshjem.

Universitetet er licenseret af Ministeriet for Undervisning og Videnskab i Den Russiske Føderation til at gennemføre den pædagogiske aktivitet i området for videregående uddannelse (Licens № 1938 fra den 17. februar 2016). Universitetet er akkrediteret af ministeriet for undervisning og videnskab i Den Russiske Føderation (State Accreditation Certificate № 1676 fra den 22. januar 2016).

Ting, der gør programmet særlige

Programmet sigter mod at give uddannelse af høj kvalitet inden for design og teknologisk støtte af maskiner produktion, som formodes at være af afgørende betydning i det moderne samfund.

Programmet har til formål at uddanne enkeltpersoner for faglige og forskningsaktiviteter inden for maskinindustrien.

Vi er opmærksomme på praktisk udvikling af vores studerende, som de erhverver ved at arbejde i en bred vifte vores studiecentre, som alle har til formål at forbedre elevernes viden og færdigheder med hensyn til maskinens bygning.

I løbet af de fire års uddannelse studerende opnå viden i sådanne discipliner som Computer Modeling, maskindele og Design Principper, Machine Building Technology, Computer Aided Design og andre. Desuden er de studerende forpligtet til at tage praktikophold til at erhverve praktiske færdigheder for at arbejde i branchen.

Resultatet for kandidater

Programmet giver erhvervelsen af ​​færdigheder i design og edb-teknologi baseret på moderne softwarepakker fra førende producenter. Erhvervet viden på dette område vil give højt kvalificerede specialister til førende virksomheder og virksomheder med hensyn til Machine Building.

Ansøgningsfrister

Proceduren for ansøgning om programmet slutter den 19. august

Start Datoer

Proceduren for ansøgning om programmet starter den 1. juni

Optagelse proces

  • Udfyld et ansøgningsskema - Email ansøgningsskemaet, en kopi af dit pas og kopier af dine uddannelsesmæssige dokumenter på engelsk eller russisk.
  • Vent til det officielle svar fra universitetet (ca. 2-3 uger) - Oversæt og notarize dine uddannelsesmæssige dokumenter i ambassade i Den Russiske Føderation i dit land - Ansøg om et Student Visa i dit land - Ved ankomsten til Samara fremlægge alle de originale dokumenter - underskrive kontrakten og betale studieafgift for det første semester / år

Ansøgere, der ikke taler russisk er tilmeldt den etårige forberedende kursus, tage en eksamen af ​​det russiske sprog, og efter at indsende dokumenterne for uddannelsen.

Adgangskrav (sprog, forudgående grad eller uddannelse, etc.)

Adgangskrav eksamener:

1) Matematik
2) Fysik
3) Russisk

Liste over dokumenter:

  • International pas
  • Migration Card (du får det på den russiske grænseoverskridende kontrol)
  • 6 farvefotos (størrelse 3 x 4)
  • Educational dokumenter (high school certifikat) og deres bekræftede kopier, oversat til russisk og notarielt af en certificeret advokat i hjemlandet af kandidaten.
  • et certifikat for sundhed, der er udstedt af det officielle organ i hjemlandet og den oprindelige lægeerklæring, der beviser HIV-negativt resultat inden for de sidste 30 dage

Længde af programmet

4 års fuldtidsstudium

Omkostninger

Dette program er kun tilgængelig efter modtagelse af stipendier fra den russiske regering.

Scholarship information

Internationale ansøgere har mulighed for at modtage stipendier fra den russiske regering. For at ansøge om sådanne stipendier bør du kontakte den Repræsentationskontor i Rossotrudnichestvo i det land, du bor.

Program undervist i:
Engelsk
Russisk

Se 9 flere kurser fra Samara State Technical University »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Price
82,400 RUB
Dette program er kun tilgængelig efter modtagelse af stipendier fra den russiske regering.
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date