Bachelor i turisme og gæstfrihed ledelse
Larnaca College
Nøgleinformation
Vælg placering
Campus placering
Larnaca, Cypern
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
Kontakt skolen
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Sep 2024
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Det er en spændende mulighed for at kombinere dine studier i Hospitality Management med en undersøgelse og karriere fokus på Hotel Management. Vores vej trækker på både omfattende teoretisk viden og dag-til-dag ved, hvordan og er designet til folk, der ønsker at udvikle og opgradere deres karriere i hotelbranchen. Kandidater i dette program, derfor fordel af en række attraktive karrieremuligheder siden restauration og turisme felt er den hurtigst voksende beskæftigelse sektor i økonomien i Cypern.
BA i Turisme i Hospitality Management
KURSUS CODE Kursustitel
vigtig forudsætning
- HOSP-100 INTRODUKTION TIL hotelbranchen R
- TOU-100 INTRODUKTION TIL rejser og turisme R
- GER-100 TYSK SPROG I R
- DAN-200 engelsk skriftligt R
- CSC-105 computerprogram R
- HOSP-102 INTRODUKTION TIL hotel- og restaurationsbranchen MANAGEMENT R
- TOU-200 AIRLINE OG REJSE DRIFT R
- DAN-210 ADVANCE ENGELSK R
- GER-102 TYSK SPROG II R
- ACC-103 REGNSKAB I R
- HOSP-200 FRONT OFFICE DRIFT R
- HOSP-202 husholdning OG VEDLIGEHOLDELSE MANAGEMENT R
- GRE-100 græske sprog jeg R
- TMGT-101 INTRODUKTION TIL MANAGEMENT R
- ACC-203 REGNSKAB II R
- HOSP-206 ONTRODUCTION TIL mad og drikke MANAGEMENT R
- HOSP-208 mad og drikke OMKOSTNINGSSTYRING R
- GRE-102 græske sprog II R
- BUS-201 ERHVERVSKLIMA R
- MGT-202 organisatorisk adfærd R
- HOSP-300 restaurant operationer MANAGEMENT R
- DAN-300 ERHVERVSKOMMUNIKATION R
- MTH-102 MATHS R
- ECO-104 Mikroøkonomi R
- HOSP-302 FACILITETER LAYOUT OG DESIGN R
- MTH-204 STATISTIK R
- HRM-305 Human Resource Management R
- MKT-303 MARKETING R
- TOU-306 International Hospitality og turistindustrien R
- TOU-308 Bæredygtig turisme R
- ECO-205 Makroøkonomi R
- MIS-214 Management Information System R
- MGT-301 DRIFT MANAGEMENT R
- HOSP-400 STYRING kvalitet i restaurationsbranchen R
- HOSP-402 restauration og turisme LOV R
- BUS-212 iværksætterkultur: NEW VENTURE DEVELOPMENT R
- HRM-402 MEDARBEJDER FORHOLD R
BUSINESS VALGFAG
- CSC-302 INTRODUKTION TIL E-BUSINESS E
- FIN-304 REGNSKABSAFLÆGGELSESPROCESSEN E
- FIN-403 økonomisystemer og REVISION E
- BUS-404 FORRETNINGSSTRATEGI E
- MKT-405 REKLAME OG FREMME E
- MKT-401 MARKETING INTELLIGENS E
- BUS-224 BUSINESS OG SAMFUND E
- SOC-205 FORSTÅ SOCIAL CHANGE E
- MKT-321 SOCIAL MARKETING E
- BUS-342 INTERNATIONAL BUSINESS E
- ECO-323 PENGE OG BANKER E
- ECO-325 Udviklingsstudier POLITIK E
- MKT-412 INTERNATIONAL MARKETING STRATEGI E
- MKT-414 Forbrugeradfærd E
- BUS-424 BUSINESS POLITIK OG Corporate Strategy E
GENERELT UDDANNELSE
- BUS-324 CHANGE og kreativitet i ORGANISATIONER E
- HST-105 EUROPÆISK HISTORIE E
- HST-100 CYPERN HISTORIE E
- LOV-423 FOLKERETTEN i det moderne samfund E
- LAW-424 MENNESKERETTIGHEDER OG international orden E
- BUS-326 EUROPÆISK INTEGRATION E
- FRE-100 FRENCH SPROG I DA
- FRE-102 FRENCH SPROG II E
- SCO-100 INTRODUKTION til sociologien E
- PSY-100 INTRODUKTION TIL PSYKOLOGI E
Restauration og turisme VALGFAG
- HOSP-304 møder, arrangementer og KONFERENCE MANAGEMENT E
- TOU-300 Special Interest TURISME E
- HOSP-316 INNOVATION I hotel-og turistsektoren E
- HOSP-318 aktuelle emner i gæstfrihed E
- TOU-322 RURAL TURISME E
- TOU-324 TURISME, HERUTAGE OG SAMFUND E
- HOSP-114 SUMMER Practicum I (Non-Credit) Ε
- HOSP-214 SUMMER Practicum II (Ikke-Credit) Ε
- HOSP-314 SUMMER Practicum III (Non-Credit)