Når verden ændrer sig, ændrer samfundsnormer og idealer sig undervejs. Distinktioner mellem discipliner gælder ikke længere i en verden, hvor alting overlapper hinanden, hvor alt er forbundet. Kreativitet og nyskabende tænkning bliver vigtige faktorer, der spænder fra iværksætterinitiativer til videnskabelig forskning. Det er her, hvor iArts kommer ind; I en tværfaglig og tværfaglig verden lærer du at være kritisk engagerede tænkere, kunstneriske analytikere og kreative iværksættere gennem de forskellige discipliner og former, du udsættes for. Udvikling af koncepter, der udløses direkte fra virkelige spørgsmål, skaber kunstneriske interventioner inden for projektbaserede strukturer. ia iArts står for tværfaglige kunst, et intensivt internationalt treårigt bachelorprogram for den kreative og intelligente multitalented. Det bygger broer mellem kunst, videnskab, samfund og iværksætteri. Programmet er en spændende overgang mellem kunstneriske færdigheder, akademisk refleksion, forskning og iværksætteri. De er forbundet i projekter og seminarer med et stærkt fokus på nutidens samfundsmæssige spørgsmål. Dette gør iArts den første bacheloruddannelse i Holland til at linke tværfaglighed i kunst til akademisk stipendium og partnere uden for akademiet.

Projekter

Det iArts programmet er et fire år bacheloruddannelse inden for 3 år. Det betyder at det er en meget intens, high-density program. I løbet af det program, du vil arbejde på en række projekter. Du vil opfinde kreative og originale løsninger til aktuelle samfundsmæssige og kulturelle spørgsmål, i form af kunstneriske produkter eller listig indgreb. Tænk installationer, film, performances, og spil. Tænk møder, publikationer, planer og virksomheder. Hver eneste indgreb vil være resultatet af tværfagligt samarbejde. Dine lærere er eksperter inden for deres områder og har erfaring med tværfaglige møder. Studiet er opbygget omkring fire domæner; Kunst og Samfund, Kunst og Videnskab, Kunst og iværksætteri og Kunst og Kultur. Blokkene er projekter tilsluttet domæner, som er organiseret sammen med forskellige partnere i verden fra Arts, Sciences og Samfund. Næste til at opfylde disse projekter vil der være kurser med teori og de metoder og teknikker til at blive en »kritisk engageret kunstner". Teorien vil blive baseret på kunsthistorie, moderne kunst teori, filosofi, marketing, ledelse, kreativ skrivning, kunst og kommunikation.

Baseline

Ud over projekterne består læseplanen af ​​en basislinje: et dybtgående program med opmærksomhed for teori, færdighedsuddannelse og refleksion. I teoriuddannelse udtages discipliner som kunsthistorie, kunstanalyse, dramaturgi, filosofi, tekstanalyse og sociologi for at udforske specifikke temaer, der behandles i projektuddannelsen mere dybtgående. Eksempler på færdighedstræning synger, design færdigheder og Multi Media uddannelse.

FOKUS

I løbet af programmet, vil du videreudvikle din egen retning af kunstneriske og intellektuelle vækst. Du vil også lære at styre dine projekter professionelt og gøre dem finansielt levedygtige. I det andet år, der er tid til yderligere at træne dine evner i projekter med eksterne partnere. I det tredje år, vil du udvikle og gennemføre et afgangsprojekt på din egen. Du skal skrive en graduering afhandling, hvor du beskriver forskning udført som forberedelse til din eksamen, udviklet begrebet dig baseret på denne forskning, og dine kunstneriske arbejdsproces, samt iværksættervirksomheder aspekter af hele dit afgangsprojekt. Ved siden af ​​specialet, dit afgangsprojekt består af en kunstnerisk del, som du kan vælge din egen kunstneriske medie.

Formelle krav

- førskoleundervisning (eller tilsvarende) - bevis for kunstnerisk egnethed - avanceret på engelsk - samarbejdsfærdigheder

Hvor?

iArts ligger i hjertet af Maastricht, et europæisk center for kultur og hjem til 11.000 elever. Byens mange festivaler og begivenheder afspejler dens forskellige kulturelle og historiske påvirkninger. En kandidat til Europæisk Kulturhovedstad i 2018, er Maastricht investerer i et inspirerende, mangesidede kulturelle klima.

Program undervist i:
Engelsk

Se 5 flere kurser fra Zuyd University of Applied Sciences »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
3 år
Fuldtid
Price
2,060 EUR
om året (EU) / 7445 Euro (ikke-EU)
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Aug 31, 2020
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Aug 31, 2020