Bachelor I Udviklingsstudier

Lund University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor I Udviklingsstudier

Lund University

Programoversigt

Bacheloruddannelsen i udviklingsstudier er tværfaglig og fokuserer på økonomiske, sociale og politiske processer og deres forbindelser til udviklingssamarbejde. Målet er at give den nødvendige viden til kritisk at undersøge og forstå forudsætningerne for og processen med udvikling.

Programmet trækker på og kombinerer de videnskabelige traditioner fra fire forskellige discipliner inden for samfundsvidenskaben - sociologi, statsvidenskab, human geografi og økonomisk historie. Dette giver eleverne et tværfagligt perspektiv på udviklingsstudier og giver mulighed for at uddybe deres viden inden for et af de ovennævnte emner.

Program moduler / kurser

Programmet er opbygget således, at de studerende får en introduktion til emnet i år 1 (bestående af fire 15 studiepoeng kurser), erhverve en specialisering gennem dybde (30 studiepoeng i en af ​​de fire hovedområder) og bredde (30 studiepoints valgfrie kurser) i år 2, som også kan bruges i udlandet, og yderligere specialisering og forberedelse til arbejdslivet (herunder mulighed for at gennemføre en praktik eller et mindre feltstudium) i år tre.

Kurserne inden for programmet er : Udvikling i et historisk perspektiv - Økonomisk, social og politisk transformation (15 point), Udviklingspolitik i praksis (15 point), Udviklingsteorier (15 point), Videnskabsteori og Forskningsmetoder - En introduktion 15 point), udvalgte kurser i Lund eller andre steder (i alt 60 point), Udviklingssamarbejde i praksis (15 point), Forskningsmetoder i udviklingskontekster (15 studiepoints), Feltarbejde, Praktik og forskningsoversigt (15 point), Bacheloropgave (15 point).

Karrieremuligheder

Programmet giver eleverne både baggrundskendskabet og de praktiske færdigheder, der er nødvendige for at arbejde i udviklingsrelaterede felter. Studerende får også en kritisk samfundsvidenskabelig tilgang, der forbereder kandidat- og doktorgradsstudier og viser sig værdifuldt i forskellige erhverv inden for statslige organer, private virksomheder og ngo'er.

Læs mere om dette program på www.lunduniversity.lu.se/bsc-development-studies

Hvorfor Lunds Universitet?

Grundlagt i 1666, Lunds Universitet er en af ​​Nordeuropas ældste, bredeste og fineste universiteter. Rangeret blandt verdens top 100 universiteter i QS Rankings 2017/2018 er universitetet det # 1 valg for internationale studerende, der kommer til Sverige - et af verdens mest innovative, kreative og demokratiske lande.

Hvis du ønsker en virkelig global klasseværelse oplevelse, hvor du kan starte din internationale netværk, Lunds Universitet er en stor mulighed for at overveje. Oplev en anden måde at lære i et land, der er klassificeret som et af de bedste i verden til at yde videregående uddannelse. Gruppearbejde og uformelle lærer-elev relationer lette en tilbundsgående niveau af læring.

Universitetet ligger i Lund - en charmerende og kompakt universitetsby i det sydlige Sverige, kun 35 minutter fra København. Byen er berømt for sit pulserende studieliv og er hjemsted for mange af verdens førende forskningsfaciliteter og internationale virksomheder.

Læs mere på www.lunduniversity.lu.se

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret October 19, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
3 år
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Sverige - Lund, Skåne County
Startdato : Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
Sverige - Lund, Skåne County
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen