Læs den officielle beskrivelse

Computer og Information Science ved Messiah College

Hvis du tænker kreativt og kritisk på at løse komplekse problemer, spænder dig, og du nyder bare at arbejde med teknologi, så kan Messias Colleges computer- og informationsvidenskab store være det rigtige for dig.

Efterspørgslen efter kvantitative, tekniske tænkere, der har en computer- og informationsvidenskabsgrad, er stærk og vil fortsætte med at vokse. I kandidatuddannelsen i computer- og informationsvidenskab er det vigtigt at tage undervisning på områder som computerprogrammering, databaser, systemanalyser og designapplikationer for at udvikle de tekniske færdigheder, du har brug for til at sikre et job inden for computer- og informationsvidenskabsbranchen.

Efter at have taget disse kerne kurser, kan du vælge koncentrationer i forretningsinformationssystemer, datalogi, softwareudvikling eller webudvikling.

Computer og informationsvidenskab store karakteristika

Som computer- og informationsvidenskab, der er vigtig på Messiah College, vil du:

 • Udfyld en stærk fælles kerne af kurser i fundamentale informationsvidenskab
 • Vælg en koncentration i Business Information Systems, Computer Science, Software Development eller Web Management
 • Gennemføre projekter til nationale og internationale organisationer med Messias Colleges Samarbejdspartner for Strategiske Partnerskaber og Anvendt Forskning
 • Få adgang til et dedikeret softwarestudio, hvor du kan arbejde på specielle projekter, eksperimentere med forskellige operativsystemer, software og hardware og netværksenheder.
 • Konkurrere for at deltage i et National Science Foundation sommerforskningsprogram
 • Har mulighed for at deltage i et studieprogrammerings team. Tidligere har vores studerende programmeringshold kvalificeret sig til og deltog i International Collegiate Programming Contests i Warszawa, Polen i 2012 og i Marrakesh, Morroco i 2015.

Karrieremuligheder for computer og informationsvidenskab majors

Som kandidat til computer- og informationsvidenskabsprogrammet er eleverne rustet til at sikre stillinger inden for områder som:

 • Industri
 • forretning
 • Pædogogik
 • Regering
 • Forskerskolen

Praktik og forskningsmuligheder for computer og informationsvidenskab majors

Messias nationalt anerkendte internshipcenter hjælper med at placere eleverne i en række computer- og informationsvidenskabsstuderende. Nogle eksempler omfatter:

 • IBM Corporation
 • ADT Data Systems, Inc.
 • PNC Bank
 • Naval Supply Information Systems Aktivitet
 • HERCO
 • Rite Aid Corporation
 • Scientific Applications International Corporation

Opdag, hvordan din kristne tro og interesse for computing vil fungere hånd i hånd i din fremtidige karriere inden for computer- og informationsvidenskab. Og hos Messias, en toprangeret kristen kollegium, vil dine professorer og vores moderne faciliteter også tilskynde til og støtte teknologiforskningen, eksperimentet og kreativ problemløsning, du skal konkurrere om en vellykket karriere som software udvikler, systemanalytiker, programmør, netværksadministrator, databasechef, finansanalytiker, webudvikler, computersikkerhedsspecialist og meget mere.

Stipendier

Messiah College tilbyder flere stipendier, herunder Provosts og College Honors Programs Scholarships hver med forskellige akademiske krav og deadlines. Vi skal modtage alle ansøgningsmaterialer senest den 15. januar for højeste stipendium.

Internationale borgere kan få tildelt yderligere økonomisk støtte fra sag til sag ved hjælp af oplysningerne i International Student Scholarship Application (ISSA). Linket til ISSA-formularen sendes til studerende sammen med deres optagelsesbeslutningsbrev. Det betyder, at jo før indmeldingsprocessen er afsluttet, jo hurtigere kan eleverne søge om økonomisk hjælp og modtage en pakke.

Efter at have trukket akademisk stipendium og finansiel bistand, betaler internationale studerende mellem US $ 20.000 - $ 30.000 hvert år i fire år. Den amerikanske ambassade vil nægte ansøgninger om studerende visum, hvis den studerende ikke kan vise støtte økonomiske dokumenter til at betale dette beløb for college udgifter. Dette er en regering regel, ikke college regel.

Vi kan acceptere din ansøgning, officielle udskrivning og test score til enhver tid i løbet af året. Du skal vælge hvilket udtryk du vil indtaste. Der er to indtag i hvert akademisk år - i slutningen af ​​august til vores efterårssæson og i slutningen af ​​januar til vores forårssæson.

Program undervist i:
Engelsk

Se 17 flere kurser fra Messiah College »

This course is Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Price
30,000 USD
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date