Læs den officielle beskrivelse

Bacheloruddannelse er enkelt emne studie. Toksikologi og analyse af forurenende stoffer er fokuseret på bredspektret viden om naturvidenskab med vægt på praktiske færdigheder nyttige for applikationer i kontrollaboratorier. Hovedundersøgelse emner er kemi og toksikologi. Den kemiske del prioriterer analytisk kemi, der er baseret på viden om grundlæggende, uorganisk, organisk, bioorganisk, fysisk kemi og biokemi. Den toksikologiske del er baseret på anatomi og fysiologi menneskelige, mikrobiologi og molekylærbiologi. Studerende er bekendt med grundlæggende i stofskiftet og toksiske effekter af uorganiske / organiske forbindelser eller naturlige forbindelser på levende organismer. De fødevaresikkerheden fag er valgfri og pegede i retning af fødevaresikkerhed kontrol. De kemiske og toksikologiske emner er suppleret med informatik og engelsk med fokus på naturvidenskab. Undersøgelsen er afsluttet af staten eksamen i toksikologiske og analytiske orienterede emner og forsvar af et eksamensbevis afhandling.

Ansøgers profil

En kandidat fra gymnasiet skal have viden om kemi på high school niveau.

Adgangseksamen

Optagelsesprøve i kemi ved gymnasiet videnniveau alle ansøgere består af en skriftlig del. Den skriftlige del består af 20 poster.

Absolvent profil

Uddannet bachelor er analytisk kemiker med avanceret viden om toksikologi og engelsk. Graduate vil være i stand til at udføre grundlæggende kemiske laboratorium operationer, anvende grundlæggende teoretisk og praktisk viden om kemi, mikrobiologi og toksikologi, og mestrer erhvervelse og evaluering af forsøgsdata og efterfølgende fortolkning på engelsk. Indholdet og fokus bacheloruddannelsen giver kandidater til at fortsætte og uddybe deres viden i master-undersøgelser vedrørende kemiske og toksikologiske felter. Undersøgelsen er nyttig som en forberedelse til undersøgelse på et udenlandsk universitet. Fremgangsmåde til fremstilling kandidat forudser muligheden for dens umiddelbare træder i praksis. Graduate kan findes en bred vifte af applikationer under tilsyn af en erfaren professionel i kemiske og toksikologiske kontrollaboratorier hele staten og erhvervslivet, herunder sundhedspleje, farmaceutiske og fødevareindustrien.

Anbefalet studere litteratur

High school kemi lærebøger.

ADMISSION PROCEDURE:

Ansøgningsfrist: 30. juni (for at starte studier i september)
Ansøgere skal sende

  • udfyldt ansøgningsskema
  • en kopi af videregående uddannelsescertifikat (dette dokument skal oversættes til engelsk og verificeres af en notar)

Indholdets omfang og indhold:
Entréinterview.

Alle dokumenter skal sendes til:
International Relations Office
University of Hradec Králové
Fakultet for videnskab
Rokitanskeho 62
500 03 Hradec Kralove
Tjekkiet

og til e-mailen: study@uhk.cz

Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurser fra University of Hradec Králové, Faculty of Science »

This course is Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019