Bachelor of Business Leadership (BBL)

Formålet med PAC University Bachelor of Business Leadership er at udvikle positive, målrettede ledere: personer, der forstår grundigt og hvem der anvender deres viden, færdigheder og værdier for at påvirke markedspladsen på dynamiske og velgørende måder.

Ved modellering af eksempler på forretningspraksis vil afdelingen opbygge strategiske alliancer med forretningsmæssige interesser og bestræbe sig på at sætte forretningsstuderende og ledere i stand til at forfølge deres faglige og faglige aktiviteter i lyset af et kristent perspektiv.

Specialiseringer

  1. Regnskab og finansiering
  2. markedsføring
  3. Human Resource Management
  4. iværksætteri

Målsætninger

Efter afslutning af uddannelsen vil følgende mål blive opnået:

  1. At udvikle i den studerende en solid forståelse af grundlæggende aspekter af virksomhedsledelse som regnskab, økonomi, marketing, strategisk ledelse, human resource management, forretningsetik, revision og forretningslovgivning.
  2. At forberede den studerende til professionelt anvende virksomhedsledelse og ledelsesprincipper erhvervet på alle fire hovedområder, nemlig regnskab, marketing, human resource management og iværksætteri.
  3. At give den studerende de nødvendige grundlæggende færdigheder, viden og metoder til en vellykket praksis af et erhvervsliv.
  4. At udfordre den studerende til at udøve bibelske ledelsesprincipper, værdier og etik på markedet som udtryk for hans / hendes kristne engagement.
  5. At forberede den studerende til at være en tjenerleder på markedspladsen og at udstyre den studerende til at udøve sit kald til tjeneste for Gud og menneskeheden.
  6. Forbered den studerende til post-graduate studier i virksomhedsledelse.

Adgangskrav:

Mindste KCSE Grade C + (plus) eller tilsvarende eller C plain med Pre-University Certificate eller Relevant Diploma fra en anerkendt institution.

INTAKE

Indtag er i januar, maj og september.

Program undervist i:
Engelsk

Se 7 flere kurser fra Pan Africa Christian University »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date