Read the Official Description

Bachelor of Business Leadership (BBL)

Formålet med PAC University Bachelor of Business Leadership er at udvikle positive, målrettede ledere: personer, der forstår grundigt og hvem der anvender deres viden, færdigheder og værdier for at påvirke markedspladsen på dynamiske og velgørende måder.

Ved modellering af eksempler på forretningspraksis vil afdelingen opbygge strategiske alliancer med forretningsmæssige interesser og bestræbe sig på at sætte forretningsstuderende og ledere i stand til at forfølge deres faglige og faglige aktiviteter i lyset af et kristent perspektiv.

Specialiseringer

  1. Regnskab og finansiering
  2. markedsføring
  3. Human Resource Management
  4. iværksætteri

Målsætninger

Efter afslutning af uddannelsen vil følgende mål blive opnået:

  1. At udvikle i den studerende en solid forståelse af grundlæggende aspekter af virksomhedsledelse som regnskab, økonomi, marketing, strategisk ledelse, human resource management, forretningsetik, revision og forretningslovgivning.
  2. At forberede den studerende til professionelt anvende virksomhedsledelse og ledelsesprincipper erhvervet på alle fire hovedområder, nemlig regnskab, marketing, human resource management og iværksætteri.
  3. At give den studerende de nødvendige grundlæggende færdigheder, viden og metoder til en vellykket praksis af et erhvervsliv.
  4. At udfordre den studerende til at udøve bibelske ledelsesprincipper, værdier og etik på markedet som udtryk for hans / hendes kristne engagement.
  5. At forberede den studerende til at være en tjenerleder på markedspladsen og at udstyre den studerende til at udøve sit kald til tjeneste for Gud og menneskeheden.
  6. Forbered den studerende til post-graduate studier i virksomhedsledelse.

Adgangskrav:

Mindste KCSE Grade C + (plus) eller tilsvarende eller C plain med Pre-University Certificate eller Relevant Diploma fra en anerkendt institution.

INTAKE

Indtag er i januar, maj og september.

Program taught in:
Engelsk

See 7 more programs offered by Pan Africa Christian University »

This course is Campus based
Start Date
Maj 2019
Sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Maj 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Jan. 2020
End Date
Application deadline

Maj 2019

Location
Application deadline
End Date

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date

Jan. 2020

Location
Application deadline
End Date