Read the Official Description

Key Learning Outcomes

I dag, Informationsteknologi (IT) diffunderer ind i vores arbejdsliv, såvel som i vores hverdag, på mange måder. Dette resulterer automatisk i et stigende behov for it-eksperter i det moderne samfund.

På Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK, ​​University of Applied Sciences, B.Sc. Informationsteknologi (Bachelor Information Technology) har sine rødder i den lokale energi-industri. Vi tilstræber at producere eksperter, der kan hjælpe de store internationale virksomheder og lokale aktører i deres produktudvikling og tekniske ansøgninger med IT.

Som it-studerende, vil du blive fortrolig med visse programmeringssprog, såsom C og Java, samt med nogle væsentlige tekniske værktøjer, fx, IP-applikationer, trådløse netværk, Internet programmering, og en række af indlejrede systemer. De avancerede professionelle undersøgelser fokuserer på internationalisering og teamwork i projekter, som vores robotteknologi fodboldhold og den nye NAO menneskelignende robot team.

Vores studerende gør de fleste af deres praktiske øvelser i de moderne laboratorium lokaler Technobothnia. Du vil fokusere på tekniske applikationer fra praktisk synspunkt, at holde dine fødder i dag, men hælder mod fremtiden.

erhvervsprofiler

En VAMK-gradueret IT ingeniør er en multi-talentfulde person, der forstår teknologi og forretning, men har også fremragende kompetence i logisk deduktion og kommunikation. Et typisk arbejdsmiljø er energi-industri, hvor IT-ingeniører arbejder inden for design, marketing, salg eller forskning. Endvidere en IT ingeniør arbejder typisk i produktion, produktudvikling og programmering for elektroniske enheder. It-ingeniører også bygge forbindelser mellem elektroniske enheder og datanetværk. Det er meget muligt at finde sig selv som en selvstændig iværksætter i det brede felt af IT, også.

En ekspert i Informationsteknologi

  • er alsidig og iværksætter og besidder en logisk magt fradrag samt kommunikative færdigheder
  • fungerer i branchen for elektronik og informationsteknologi, for eksempel i design, forskning, markedsføring, produktion eller produktudvikling, som selvstændig iværksætter eller i internationale stillinger i eksportvirksomheder

Vores Uddannelsen er opdelt i:

  • Grundlæggende og Professional Studies (140 cr)
  • Advanced Professional Studies (45 cr)
  • Valgfri Studier (10 cr)
  • Praktik (30 cr)
  • Speciale (15 cr)

Hver kredit enhed svarer til omkring 27 timers studerendes arbejde, i gennemsnit. I vores universitet, kan du specialisere sig i Software Engineering eller indlejrede systemer. Vi tilbyder også en 10 cr modul i Telekommunikation. Endvidere kan du udfylde en 10 cr modul i erhvervslivet undersøgelser.

Grundlæggende og Professional Studies

Introduktion til Engineering Studies, Elektronik, Grundlæggende om IKT færdigheder, Telekommunikation og elektronik, Professionelle Undersøgelser om ikt, Økonomi og energiteknologi.

Advanced Professional Studies

  • Software Engineering: Anvendelse moderne design og programmering metoder til udvikling af informationssystemer.
  • Embedded Systems: Produktudvikling og programmering for elektronik udstyr. Tilslutning af elektronik udstyr til datanetværk.
Program taught in:
Engelsk
This course is
Start Date
Aug. 2019
Duration
4 år
Full-time
Price
4,000 EUR
For ikke EU- / EØS-studerende
Deadline
By locations
By date
Start Date
Aug. 2019
End Date
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
End Date